تاریخ: ۲۸ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۵۲
بازدید: ۲۳۷
کد خبر: ۲۱۹۰۶۹
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیر گندله‌سازی شرکت فولاد مبارکه خبر داد:

انجام موفقیت‌آمیز تعمیرات برنامه‌ریزی‌شده واحد گندله‌سازی در تیر ماه

‌می‌متالز - مدیر گندله‌سازی شرکت فولاد مبارکه از انجام موفقیت‌آمیز تعمیرات برنامه‌ریزی‌شده شش‌روزه این واحد در تیرماه امسال خبر داد.

به گزارش می متالز، رضا اسماعیل‌پور با اعلام این خبر گفت: با حمایت واحدهای سرویس‌دهنده، خرید و پشتیبانی و فنی، تعمیرات برنامه‌ریزی‌شده شش‌روزه واحد گندله‌سازی با آماده‌سازی و هماهنگی منسجم و با انجام بیش از ۳۵ هزار نفر ساعت فعالیت تعمیراتی به‌طور منظم، با کیفیت و بدون بروز حادثه ایمنی انجام شد.

وی افزود: نکته قابل‌ذکر در این توقف تعمیراتی، تعویض سیستم آب‌بندی خشک‌کن ابتدای کوره پخت برای اولین بار در شرایط گرم کوره پخت، جهت بهبود فرایند و رسیدن به رکورد فاصله زمانی ۲۴ ماه بین تعمیرات اساسی واحد گندله‌سازی تا انتهای مهر ۱۴۰۰ بود.

اسماعیل‌پور خاطرنشان کرد: آخرین رکورد فاصله زمانی بین تعمیرات اساسی واحد گندله‌سازی در شرایط سرد کوره پخت حدود ۲۰ ماه بوده است.

در این خصوص رئیس دفتر برنامه‌ریزی و کنترل نگهداری و تعمیرات آهن‌سازی نیز گفت: انجام فعالیت تعمیراتی دوره‌ای در واحد گندله‌سازی برای حفظ آماده به‌کاری تجهیزات و به حداقل رساندن توقفات اضطراری انجام می‌شود.

حمیدرضا جمالی افزود: انجام این فعالیت تعمیراتی با نفرساعت ذکرشده در مدت‌زمان محدود با آماده‌سازی دقیق و مناسب، به‌روزرسانی دستورالعمل‌های تعمیرات، تأمین قطعات یدکی و مصرفی و مهارت کارکنان اجرایی و نظارت مناسب انجام شد.

وی اظهار کرد: در مراحل آماده‌سازی و اجرای فعالیت‌ها، هماهنگی بسیار خوبی بین مسوولین و ناظرین تعمیرات واحد گندله‌سازی و تعمیرات مرکزی ایجاد و جلسات مربوطه با توجه به شرایط ناشی از کرونا با حداقل نفرات و در اکثر موارد به‌صورت غیرحضوری برگزار شد.

رئیس مرکز تعمیرات مکانیک هم در این خصوص گفت: توقفات برنامه‌ریزی‌شده تعمیراتی واحد گندله‌سازی از لحاظ حجم نیروی انسانی، قطعات، مکانیسم و ابزارآلات و مدت‌زمان محدود، منحصربه‌فرد و نیازمند انسجام و برنامه‌ریزی و سازماندهی خاص خود است.

حمیدرضا بذار افزود: قبل از انجام این تعمیرات دوره‌ای برای اطمینان از جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، از کارکنان نظارت تعمیرات مرکزی و پیمانکاران درگیر تست PCR به عمل آمد و با حمایت و کمک کارشناسان ایمنی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز نظارت شد.

رئیس تولید واحد گندله‌سازی فولاد مبارکه نیز در خصوص این عملیات تعمیراتی اظهار داشت: توقف شش‌روزه گرم واحد گندله‌سازی با همدلی و هماهنگی تیم تولید واحد گندله‌سازی و با اعتماد و اتکا به دانش و تخصص خود و اجرای دستورالعمل‌های کاری اصلاح‌شده مطابق برنامه و به‌صورت ایمن انجام پذیرفت.

خشایار پاسیار افزود: در این توقف تعمیراتی، با برگزاری جلسات تخصصی و همکاری تیم نظافت صنعتی و مطابق برنامه، کلیه فعالیت‌های تولید و نظافت صنعتی با نظم و انضباط و به‌صورت ایمن انجام گرفت و خط تولید طبق برنامه در اختیار تیم تعمیرات قرار داده شد.

وی تصریح کرد: تیم تولید واحد گندله‌سازی با راهکاری جدید برای اولین بار اقدام به خارج کردن پالتکار از ۳۰ متر ابتدایی کوره پخت در این توقف گرم نمود و با اصلاح شرایط آب‌بندی خشک‌کن ابتدای کوره پخت در محیطی ایمن باعث ارتقای کیفیت گندله تولیدی شد. این فعالیت با همکاری نزدیک تیم‌های تولید و تعمیرات و با موفقیت کامل انجام پذیرفت.

رئیس تعمیرات واحد گندله‌سازی هم در خصوص این توقف برنامه‌ریزی‌شده گفت: این عملیات بزرگ تعمیراتی با برنامه‌ریزی منسجم و آماده‌سازی مناسب فعالیت‌ها در تعمیرات محلی مکانیک، برق، ابزار دقیق و اتوماسیون واحد گندله‌سازی با همدلی و همکاری کارکنان تعمیرات و تولید و پیمانکار مقیم واحد با موفقیت انجام پذیرفت.

محمد خدابنده گفت: هماهنگی‌های مناسب در بخش‌های تعمیرات محلی و تعمیرات مرکزی و دفاتر فنی تعمیرات و سایر بخش‌های پشتیبانی در اجرای این مهم از نقاط قوت این توقف برنامه‌ریزی‌شده بود.

کامبیز طیبی سرپرست تعمیرات مکانیک واحد گندله‌سازی هم خاطرنشان کرد: با آماده‌سازی و نظارت مؤثر بر اجرای فعالیت‌ها و با اولویت ایمنی تعمیرات آسیاب‌ها، تعویض بدنه غبارگیر ترِ آسیاب خط ۲ و جایگزینی یکی از گیربکس‌های درایو کپسول آسیاب خط ۱ برای اولین بار، تعمیرات اساسی میکسرها، تعمیرات بخش دیسک، تعمیرات و تنظیمات سرند غلتکی ورودی کوره پخت، تعمیرات فن‌های پروسس، تعمیرات مکانیسم آب‌بندی خشک‌کن ابتدای کوره پخت، تعمیرات لاورینگ و درایو کوره پخت و فیدرها و شوت‌ها، تعمیرات غبارگیرهای کوره پخت، تعمیرات سیالات و پمپ‌های مربوطه انجام شد.

کارشناس مشاور ایمنی واحد گندله‌سازی نیز در پایان گفت: برنامه‌ریزی حضور کارکنان و فعالیت‌های توقف برنامه‌ریزی‌شده براساس رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی، رعایت قوانین و مقررات ایمنی، آموزش و به‌کار گیری دستورالعمل‌های ایمنی فعالیت‌ها و نظارت مؤثر بر انجام ایمن کار از نقاط قوت این عملیات تعمیراتی بود.

سیدجواد موسوی افزود: تعمیرات انجام‌شده بر روی تجهیزات، ضریب ایمنی را افزایش داده و با کاهش حجم تعمیرات اضطراری، احتمال وقوع حوادث کاهش خواهد یافت.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده