تاریخ: ۲۴ دی ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۱
بازدید: ۱۵۸
کد خبر: ۲۸۸۱۴۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد پاسخ داد:

چرا اولویت قطع انرژی در ایران با فولادسازان است؟

‌می‌متالز - یک فعال فولادی گفت: سیاست‌گذاران در مفهوم این بیان که اگر برق و گاز این صنعت را قطع کنند، انرژی در سوخت کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، دچار اشتباه شده‌اند.

به گزارش می‌متالز، نادر سلیمانی بیان کرد: در چشم‌انداز افق ۱۴۰۴ تولید ۵۵ میلیون تن فولاد پیش‌بینی شده است که با توجه به شرایط و امکانات، این کار قطعاً محقق خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر از این میزان، بالقوه تولید ۴۷ میلیون تن محقق شده است و بالفعل حدود ۳۲ میلیون تن نیز تا پایان سال تولید خواهد شد. البته در این بین مشکلی وجود دارد و آن اینکه زمانی که در حامل‌های انرژی کمبودی اتفاق بیفتد، ابتدا برق و یا گاز فولادسازان قطع می‌شود.

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: زمانی که کمبود گاز در کشور احساس می‌شود، اولین جایی که گاز آن قطع می‌شود، شرکت‌های فولادی است؛ بدون توجه به اینکه انرژی نباید در سوخت کشور استفاده شود بلکه باید در باید در ساخت یک کشور مورد استفاده قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: سیاست‌گذاران در مفهوم این بیان که اگر برق و گاز این صنعت را قطع کنند، انرژی در سوخت کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، دچار اشتباه شده‌اند.

سلیمانی با اشاره به میزان تولید سالانه کشور در حوزه فولاد، گفت: ایران با تولید ۱۶ میلیون تن فولاد و با جمعیت حدود ۸۰ میلیون نفری، می‌تواند نیاز داخلی کشور را به خوبی تأمین کند. بر همین اساس، در صورتی که ۳۰ میلیون تن تولید فولاد در سال داشته باشیم، حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون تن آن ظرفیت مازاد تولید خواهد بود، یعنی این میزان از فولاد باید به عنوان ظرفیت صادرات کشور مورد استفاده قرار بگیرد.

وی وجود قوانین دست و پاگیر در صنعت فولاد را عامل مهمی در ایجاد مشکلات این حوزه به خصوص در بخش صادراتی عنوان کرد.

منبع: فولادبان

عناوین برگزیده