تاریخ: ۰۴ مهر ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۱:۳۶
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۴۰۴۴۰۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

اضافه شدن ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم

اضافه شدن ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم
‌می‌متالز - یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ با افزایش ۳۰ میلیاردی و ورود ۱۰۴ هزار مشمول جدید به ۱۳.۵ همت رسید.

به گزارش می‌متالز، واریز یارانه نقدی مراحل ۱۸۶ (مرداد) و ۱۸۷ (شهریور) به حساب سرپرستان خانوار‌های مشمول دهک‌های چهارم تا نهم، حاکی از رشد ملایم در هر سه شاخص کلیدی یعنی «مبلغ کل واریزی»، «تعداد خانوارها» و «جمعیت افراد تحت پوشش» است.

این تغییرات بازتابی از به‌ روزرسانی‌های ماهانه پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، تغییرات ساختار خانوار‌ها و اعمال کسورات قانونی است.

تزریق ۳۰.۷ میلیارد تومان منابع جدید به حساب‌های دهک‌های متوسط

در مرحله ۱۸۷، بار مالی دولت برای پرداخت یارانه دهک‌های ۴ تا ۹، ۳۰.۷ میلیارد تومان افزایش یافته و از رقم ۱۳.۵۱۰۳ همت در مردادماه به ۱۳.۵۴۱ همت در شهریورماه رسید. این رقم رشد ۰.۲۳ درصدی را در کل اعتبار تخصیص‌یافته به این قشر نشان می‌دهد که از طریق شبکه ۲۸ بانک عامل به حساب سرپرستان انتقال یافته است.

ورود ۱۰۴ هزار ذی‌نفع جدید به مدار حمایتی دهک‌های چهارم تا نهم

بررسی داده‌های جمعیتی نشان می‌دهد در شهریورماه ۱۰۴ هزار و ۲۴۹ نفر به مجموع جمعیت یارانه‌بگیران این دهک‌ها افزوده شده است که به معنای افزایش از ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار نفر به ۴۵ میلیون و ۳۲۸ هزار نفر است.

هم‌راستا با این رشد جمعیتی، تعداد سرپرستان خانوار نیز با افزایش ۳۱ هزار و ۵۰۵ نفری، از ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار سرپرست به مرز ۱۵ میلیون و ۷۰۲ هزار سرپرست خانوار رسیده است.

با تقسیم افراد جدید به خانوار‌های جدید، بعد خانوار‌های اضافه‌شده در این ماه حدود ۳.۳ نفر است که عمدتاً نشان‌دهنده ثبت موالید جدید یا تفکیک و تشکیل خانوار‌های تازه است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده