تاریخ: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۲۳
بازدید: ۴۱۸
کد خبر: ۱۲۲۵۸۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک ملی اعلام کرد:

شرایط دریافت وام سهام عدالت بدون سود بانکی

می متالز - مدیرعامل بانک ملی ایران اظهار داشت: اگر دریافت کننده وام سهام عدالت بتواند طی ۳۰ روز که وام را دریافت کرده آن را تسویه کند مشمول پرداخت سود نخواهد شد.
شرایط دریافت وام سهام عدالت بدون سود بانکی

به گزارش می متالز، محمدرضا حسین‌زاده در نشست خبری ارائه وام با وثیقه‌گذاری سهام عدالت گفت: طبق تصمیمات گرفته شده ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت به افراد وام داده می‌شود و هر روزی که افراد درخواست وام بدهند با ارزش همان روز سهام عدالت به متقاضیان این تسهیلات ارائه خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشمولان و دریافت کنندگان وام سهام عدالت می‌توانند طبق شرایطی بدون پرداخت سود وام را تسویه کنند.

مدیرعامل بانک ملی ایران اظهار داشت: اگر دریافت کننده وام بتواند طی ۳۰ روز که وام را دریافت کرده آن را تسویه کند مشمول پرداخت سود نخواهد شد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم