تاریخ: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۸:۲۲
بازدید: ۴۲۹
کد خبر: ۱۴۹۳۱۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

معدن سرب و روی گدار سبز بافت با حمایت دستگاه قضایی شروع به کار کرد

می متالز - دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت از شروع به کار معدن سرب و روی گدار سبز بافت با حمایت دستگاه قضایی خبر داد.
معدن سرب و روی گدار سبز بافت با حمایت دستگاه قضایی شروع به کار کرد

به گزارش می متالز، عنایت الله دهقانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت در حاشیه بازدید از معدن تعطیل شده گدار سبز از شروع به کار معدن سرب و روی گدار سبز بافت با حمایت دستگاه قضایی خبر داد و بیان کرد: براساس تاکیدات ریاست قوه قضاییه و رییس کل دادگستری استان کرمان در راستای لزوم حمایت حقوقی و قضایی از رونق تولید، معدن سرب و روی (سولفیدی) گدار سبز بافت فعالیت خود را از سر گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت خاطرنشان کرد: پس از درخواست بهره برداران معدن گدار سبز مبنی بر تأمین امنیت جهت شروع به کار، بلافاصله رسیدگی به این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه با آغاز به کار مجدد معدن سرب و روی (سولفیدی) گدار سبز زمینه اشتغال ۱۵ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است، بیان کرد: با توجه به اینکه شروع به کار معادن در شهرستان موجب ایجاد اشتغال پایدار می‌شود و به رونق روستا‌ها و جلوگیری از مهاجرت روستاییان کمک می‌کند؛ لذا در این راستا موانع سر راه معدن گدار سبز حل و فصل شد و معدن تعطیل شده پس از یکسال شروع به کار کرد.

دهقانی در ادامه اظهار کرد: دستگاه قضایی بر اساس چارچوب‌های قانونی تامین امنیت این معدن را در دستور کار قرار داده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت در پایان تاکید کرد: حمایت‌های دستگاه قضایی از واحد‌های تولیدی و مجموعه‌های اقتصادی به منظور حفظ اشتغال موجود و تداوم معیشت کارکنان این مجموعه‌ها در چارچوب قوانین و مقررات و در راستای اولویت‌های قوه قضاییه مبنی لزوم ایجاد رونق و جهش تولید انجام می‌شود.

عناوین برگزیده