تاریخ: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۴۸
بازدید: ۲۱۶
کد خبر: ۱۵۲۹۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نظر سنجی رویترز نشان داد؛

روند صعودی ارزش دلار آمریکا به زودی متوقف می شود

می متالز - تازه ترین نظرسنجی رویترز نشان می دهد که کارشناسان اقتصادی معتقدند روند صعودی ارزش دلار آمریکا چندان دوام نخواهد داشت.
روند صعودی ارزش دلار آمریکا به زودی متوقف می شود

به گزارش می متالز، جدیدترین نظرسنجی از اقتصاددانان و استراتژیست های بین المللی حاکی است که سیاست های پولی سایر بانک های مرکزی جهان خطر بزرگی برای ارزش دلار آمریکا خواهد بود.

بر اساس این گزارش ۳۵ نفر از ۶۰ کارشناس ارشد اقتصادی معادل ۶۰ درصد که در نظرسنجی رویترز شرکت کرده اند بر این باورند که روند صعودی ارزش دلار نهایتا تا ۳ ماه دیگر ادامه خواهد داشت. ۱۰ نفر نیز پیش بینی کردند که این روند تا یک ماه دیگر ادامه پیدا می کند.۱۵ تحلیلگر اقتصادی نیز پیش بینی می کنند که روند صعودی ارزش دلار ۶ ماه دیگر ادامه خواهد داشت.

نتایج این نظرسنجی در شرایطی منتشر شده است که پیش بینی می شود فدرال رزرو آمریکا در نشست هفته آینده بار دیگر نرخ بهره را افزایش دهد. فدرال رزرو احتمالا یک بار دیگر نیز در نشست دسامبر نرخ بهره را افزایش خواهد داد.

این در حالی است که یک مقام ارشد بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است که این بانک احتمالا اوایل هفته آینده برنامه خود برای متوقف کردن خرید اوراق قرضه تا پایان سال ۲۰۱۸ را اعلام خواهد کرد. این مساله موجب شد تا ارزش یورو در برابر دلار به بالاترین سطح خود در ۱۰ روز اخیر برسد.

به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، تغییر سیاست های پولی بانک های مرکزی بزرگ جهان به خصوص اروپا و ژاپن می تواند تاثیر زیادی بر کاهش ارزش دلار طی ماه های آینده داشته باشد.

عناوین برگزیده
گروه سرمایه‌گذاری صدر آرین دارای شرکت‌های متنوعی است و زنجیره معدن را به طور کامل در اختیار دارد/ ۲۰ هزار متر قرارداد حفاری با شرکت ملی صنایع مس ایران و حدود ۲۰ هزار متر قرارداد حفاری با سایر شرکت‌ها را داریم/ به کارگیری فناوری و تغییر سیاست‌های دولت در حوزه اکتشاف می‌تواند به ناوگان فرسوده اکتشاف کمک شایانی کند
«علیرضا رضایی» معاون فنی گروه سرمایه‌گذاری صدر آرین در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» مطرح کرد:
مقالاتی که در سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ ارائه شد نشان داد که آینده روشنی برای صنعت فولاد کشور وجود دارد، اما باید تلاش‌های بیشتری در زمینه هوش مصنوعی، انقلاب صنعتی ۴.۰ و ۵.۰ و تولید فولاد سبز صورت بگیرد/ استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند منجر به نتایج مطلوب از جمله راندمان و بهره‌وری بالا، استفاده بهینه از مواد اولیه و کاهش مصرف سوخت در تولید فولاد سبز شود
«مهشید خرازی‌ها» دبیر علمی سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ و دانشیار دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:
برای توسعه یک بخش نمی‌توانیم بخش دیگری را قربانی کنیم/ باید تعریف صحیحی از ماده خام و نیمه‌خام داشته باشیم/ ارز چند نرخی و قیمت‌گذاری دستوری، ام‌الفساد اقتصاد ایران است
«قدیر قیافه» رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه معادن شرق (EMIDCO) در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» بیان کرد:
پرطرفدارترین عناوین