تاریخ: ۲۳ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۲۵
بازدید: ۱۴۳
کد خبر: ۱۵۴۰۵۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

افزایش اندک قیمت دلار و یور

می متالز - قیمت هر دلار آمریکا (اسکناس) امروز (سه شنبه 23 دی ماه) در معاملات صرافی‌های بانکی کاهش یافت و به 24 هزار و 850 تومان رسید.
افزایش اندک قیمت دلار و یور

به گزارش می متالز، در صرافی‌های بانکی نیز قیمت‌ دلار و یورو نسبت به روز کاری قبل کاهش یافته است؛ برهمین اساس، قیمت فروش دلار ۲۴ هزار و ۸۵۰ تومان و قیمت خرید دلار از مردم ۲۴ هزار تومان تعیین شده است. قیمت فروش یورو نیز معادل ۳۰ هزار و ۱۸۰ تومان و قیمت خرید یورو نیز ۲۹ هزار و ۳۳۰ تومان اعلام شده است.

نرخ خرید و فروش دلار و یورو در صرافی‌های بانکی و بازار متشکل ارزی متغیر است و متناسب با نوسانات بازار آزاد در طول روز چند بار تغییر می‌کند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم