تاریخ: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۵۵
بازدید: ۲۳۹
کد خبر: ۱۶۱۵۶۷
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
فرماندار اسفراین:

معدن آلبلاغ به ایمیدرو سپرده می‌شود

می متالز - فرماندار اسفراین گفت: تاکنون بیش از ۱۰ مرحله پاکسازی معدن آلبلاغ در این شهرستان انجام شده است و به زودی مرحله آخر آن انجام و منطقه به سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران (ایمیدرو) تحویل داده می‌شود.
معدن آلبلاغ به ایمیدرو سپرده می‌شود

به گزارش می متالز، طاهر رستمی روز یکشنبه اظهار داشت: با استقرار ایست و بازرسی ها، حضور سودجویان و برداشت کنندگان از این معدن کاهش یافته است و بر اساس اعلام معتمدان و اعضای شورای اسلامی روستاهای اطراف، اکنون افراد کمتری در منطقه حضور دارند.

وی افزود: البته همچنان برداشت غیرمجاز از معدن سرب و روی در آلبلاغ وجود دارد که با حضور شرکت حفاظتی از طرف ایمیدرو این مشکل حل خواهد شد.

رستمی گفت: در روز شنبه هفته جاری ۲۰ تن سنگ معدن از متخلفان کشف و توقیف شد که این مواد معدنی از خودروهای حامل و یا انبارهای روستاهای اطراف به دست آمده است.  

وی خاطرنشان کرد: سودجویان، برای فرار از چنگال قانون، انبار و محل دپوی مواد معدنی سرب و روی را به سایر شهرستان ها کشانده اند که اخیرا انباری در شهرستان جوین در استان خراسان رضوی شناسایی شد.

معدن آلبلاغ اسفراین در ارتفاعات سخت گذر آلبلاغ و در محدوده پارک ملی زیست محیطی ساریگل، در شمال شرق این شهرستان قرار دارد.

تاکنون در چندین حادثه ریزش معدن در این منطقه چند نفر جان باخته اند و شماری از برداشت کنندگان غیرمجاز ذخایر معدنی سرب و روی این منطقه معدنی نیز مصدوم شده اند.

برداشت غیرمجاز از این معدن سرب و روی، که در منطقه ای با همین نام واقع است، از اواخر سال ۹۷ آغاز شده بود اما از بهار پارسال با هجوم سودجویان به این منطقه به طرز شگفت انگیزی افزایش یافت.

شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد. 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم