تاریخ: ۰۸ شهريور ۱۳۹۷ ، ساعت ۰۰:۵۵
بازدید: ۵۱۵
کد خبر: ۱۷۳۷۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

واگذاری 6 شرکت غیربورسی از هلدینگ ومعادن

می متالز - شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات 6 شرکت غیر بورسی خود را از طریق مزایده عمومی واگذار می‌کند.
واگذاری 6 شرکت غیربورسی از هلدینگ ومعادن

به گزارش می متالز، روابط عمومی این شرکت اعلام کرد علت این واگذاری‌ها کاهش پراکندگی مدیریتی از طریق حذف زیرمجموعه‌های کوچک‌مقیاس و تمرکز بیشتر بر بنگاه‌های بزرگ‌مقیاس و اجرای طرح‌های کلان به‌تناسب جایگاه و مأموریت ومعادن و چابک سازی مجموعه باهدف بازدهی و سودآوری بیشتر این هلدینگ بزرگ معدنی و فلزی است.


بر اساس این گزارش، ومعادن تصمیم دارد سهام شرکت‌های فولاد درخشان اراک، فولاد نور، فولاد گستر یزد، فولاد سدید ماهان، فولاد سهند آغاز و فولاد توس را واگذار نماید. این شرکت‌ها درزمینهٔ تولیدی، تبدیلی، صنعتی، بازرگانی و خدماتی محصولات فلزی و فولادی فعالیت داشته و دارای سهمیه محصولات فولاد مبارکه هستند.


اطلاعات بیشتر در خصوص این واگذاری‌ها در سایت رسمی ومعادن به آدرس www.mmdic.ir  قابل‌دسترسی است.

عناوین برگزیده
تعریف تاب‌آوری در دنیا این است که حداکثر بهره‌وری را در تمام متغیر‌ها و عوامل تولید داشته باشیم/ در دنیا سرمایه‌گذاری‌ها به سمت صنعتی می‌رود که مساله پسماند و هدررفت کم‌تری داشته باشد/ در آینده روند اضافه ظرفیت صنعت فولاد ایران را تهدید می‌کند
«هومن فرزامی» آینده‌پژوه و مدیر نوآوری و توسعه پایدار شرکت نوآفرینان اکسیر:
پرطرفدارترین عناوین