تاریخ: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۲:۲۰
بازدید: ۲۸۹
کد خبر: ۱۹۳۱۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تولید گندله در فولاد خراسان 16 درصد افزایش یافت

می متالز - مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: این شرکت با تولید 94 هزار و 29 تن گندله طی شهریور ماه گذشته رکورد پیشین تولید این ماده اولیه فولادسازی را 16 درصد ارتقا بخشید.
تولید گندله در فولاد خراسان 16 درصد افزایش یافت

به گزارش می متالز، سیدحسین احمدی سلیمانی افزود: بر این اساس مجتمع فولاد خراسان با تولید 18هزار و 885 تن گندله بیش از بالاترین نصاب قبلی، به ظرفیت اسمی کارخانه نزدیک شده است.
کارخانه گندله سازی فولاد خراسان با ظرفیت تولید 2،5 میلیون تن، اردیبهشت ماه امسال با حضور رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: دستیابی به این رکورد و تداوم افزایش تولید ظرف مدت پنج ماه نشانگر تلفیق موفقیت آمیز تجارب راه اندازی طرحهای توسعه پیشین و تلاش بی وقفه تلاشگران عرصه تولید کالای ایرانی است.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: همچنین این مجتمع با تولید 100هزار و 294 تن شمش در شهریور ماه رکورد تولید پیشین خود را شش هزار و 209 تن ارتقا داد و نوار افزایش تولید در مسیر تحقق هدف یک و نیم میلیون تنی را تداوم بخشید.
وی افزود: کارخانه فولادسازی شماره دو مجتمع نیز که پارسال با ظرفیت نهایی 720 هزار تن فعال شد، شهریور امسال با تولید 43 هزار و 951 تن شمش نصاب پیشین را چهار هزار و 629 تن ارتقا داد.
مجتمع فولاد خراسان در منطقه ای به مساحت هزار و 400 هکتار در 15 کیلومتری شمال غرب نیشابور قرار دارد. این مجتمع شامل شش کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید 2،5 میلیون تن در سال، دو واحد احیای مستقیم با ظرفیت 1،6 میلیون تن، دو واحد فولادسازی با ظرفیت 1،4 میلیون تن و کارخانه نورد با ظرفیت سالانه تولید 640 هزار تن است.
نیشابور در فاصله 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم