تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۵۷
بازدید: ۴۸۴
کد خبر: ۲۱۲۹۳۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مشارکت بانک رفاه کارگران در فعالیت‌های انسان دوستانه

مشارکت بانک رفاه کارگران در فعالیت‌های انسان دوستانه
‌می‌متالز - بانک رفاه کارگران در راستای ایفای مسوولیت اجتماعی در طرح کمک رسانی به خانواده‌های نیازمند مشارکت کرد.

به گزارش می‌متالز، این بانک به منظور ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری و در راستای مسوولیت اجتماعی، با اهدای ۵۲۰ بسته مواد غذایی به نیازمندان در مناطق محروم جازموریان، جنوب استان کرمان، ورامین و برخی از نقاط تهران در طرح‌های کمک رسانی به نیازمندان خیریه متوسلین امام رضا (ع) تحت عنوان "همنمک" مشارکت کرد.

بر اساس این گزارش، این خیریه با هدف یاری رساندن به محرومان با شناسایی ۸۰۰۰ خانواده مستمند و نیازمند، طرح احسان و نیکوکاری و اطعام را در ماه مبارک رمضان با مشارکت بانک رفاه کارگران اجرایی کرد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم