تاریخ: ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۵۴
بازدید: ۴۷۸
کد خبر: ۲۲۰۸۹۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
اقبال به سیمان «تیپ ۲» بیشتر بود؛

سیمان مازندران پس از دو هفته رکود، مدعی شد

سیمان مازندران پس از دو هفته رکود، مدعی شد
‌می‌متالز - سیمان مازندران در آخرین هفته با «سیمان مرکب» و «سیمان تیپ ۲» به این عرصه وارد شد و در مجموع ۳۵ هزارتن از این کالا‌ها را در بورس عرضه کرد.

به گزارش می‌متالز، سیمان مازندران در نخستین هفته مردادماه با دو محصول گام به عرصه معاملات بازار نقره‌ای گذاشت و هر دو محصول خود بر خلاف هفته گذشته، به فروش رساند.

سیمان مازندران در آخرین هفته با «سیمان مرکب» و «سیمان تیپ ۲» به این عرصه وارد شد و در مجموع ۳۵ هزارتن از این کالا‌ها را در بورس عرضه کرد.

سیمان مازندران در بخش سیمان مرکب خود با عرضه ۳ هزارتنی به این معاملات وارد شد اما؛ تقاضایی در حدود یک هزار و ۳۲۰ تن معامله برای این کارخانه ثبت شد که همین مقدار نیز از سوی این سیمان ساز، با پاسخ مثبت شرکت همراه شد تا درآمدی معادل ۶۰۵ میلیون ۸۸۰ هزارتومان درآمد نصیب شرکت شود.

سیمان مازندران پس از دو هفته رکود، مدعی شد

سیمان مازندران پس از دو هفته رکود، مدعی شد

«سیمان تیپ ۲» نیز در معاملات هفته نیز با ۳۲ هزارتن به مقصد بورس کالا بارگیری کرده بود، ولی حجم تقاضا‌ها با سفارش انبوه ۴۱ هزار و ۲۴۰ تن روبه رو شد که این عرضه و تقاضا در نهایت به معامله ۳۰ هزار و ۹۰ تنی این کالا ختم شده، ارزش نقدی معامله «سیمان تیپ ۲» برابر با ۱۶ میلیارد و ۱۴۹ میلیون تومان شد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم