![بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی بومیسازی موفق سلولهای فلوتاسیون در «ملی مس»/ صرفهجویی ارزی ۸۶۰ هزار یورویی](/files/fa/news/1403/11/21/633063_361.jpg)
دبیر قرارگاه دانشبنیان و ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام کرد:
به گزارش میمتالز، سیمان مازندران پس از یک هفته بدون عرضه در ابتدای شهریورماه، ۴ هفته روند نزولی درآمدزایی را ثبت کرد تا این سوال پیش آید که سیمان ساز شمالی در اندیشه چیست که این روند و شوک به سهامداران تحمیل میشود.
سیمان مازندران در هفتهای که گذشت با «سیمان تیپ ۲» به این عرصه وارد شد و تمام معاملات خود را بهصورت نقدی به ثبت رساند.
«سیمان تیپ ۲» نیز در معاملات هفته نیز با حجم تقاضای ۵۶ هزار و ۹۱۰ تنی بود اما؛ ۲۵ هزار تن مجموع معامله برای این شرکت به ثبت رسید تا درآمدزایی ۱۲ میلیارد و ۴۹۱ میلیون تومانی را کسب کرده باشد.
منبع: بورس نیوز