تاریخ: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۴۶
بازدید: ۳۸۸
کد خبر: ۲۳۱۸۰۴

میعاد صالحی مدیرعامل راه‌آهن شد

میعاد صالحی مدیرعامل راه‌آهن شد
‌می‌متالز - با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و تصویب هیات وزیران سید میعاد صالحی به عنوان مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران تعیین شد.

به گزارش می‌متالز، سیدمیعاد صالحی با پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و تصویب هیات وزیران به عنوان مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران جایگزین سعید رسولی شد.

سید میعاد صالحی فارغ‌التحصیل دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و همچنین رتبه اول جشنواره خوارزمی و عضو بنیاد ملی نخبگان بوده و مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری، عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، مشاور وزیر و رییس طرح‌های صنایع نوین وزارت صمت، رئیس کمیته صنعت و معدن دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از جمله سوابق وی می‌باشد.

صالحی دارای سوابق علمی و تخصصی در حوزه حمل و نقل ریلی بوده که از آن جمله می‌توان به طرح برگزیده جشنواره خوارزمی و چاپ و ارائه چندین مقاله در مجلات آی اس آی و کنفرانس‌های معتبر بین المللی در حوزه ریلی و همچنین سابقه فعالیت در شرکت‌های ریلی مسافری و باری اشاره نمود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم