تاریخ: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۶
بازدید: ۳۴۲
کد خبر: ۲۵۳۴۶۸
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

پولستار ۶۵ هزار خودرو می‌فروشد

پولستار ۶۵ هزار خودرو می‌فروشد
‌می‌متالز - شرکت خودرو‌های اجاره‌ای هرتز گلوبال هولدینگز اعلام کرد ۶۵‌هزار خودروی الکتریکی را در مدت ۵ سال از سازنده سوئدی پولستار خریداری خواهد کرد که این، آخرین اقدام شرکت اجاره و لیزینگ خودروی آمریکایی برای افزودن مدل‌های عاری از آلایندگی است.

به گزارش می‌متالز، هرتز اعلام کرد که خودرو‌های پولستار از بهار امسال در اروپا و در آینده در آمریکای شمالی و استرالیا در دسترس خواهند بود. شرکت اجاره خودرو در فلوریدا اظهار کرد: در ابتدا خودروی سدان ۲ پولستار را سفارش خواهد داد. هرتز در ماه اکتبر سفارش خود را برای خرید ۱۰۰‌هزار خودروی الکتریکی از شرکت تسلا، به‌ویژه مدل ۳ اعلام کرد. بر اساس گزارش وب‌سایت شرکت کرایه خودرو، هرتز در ماه مارس، شاسی‌بلند سایز متوسط تسلا مدل Y را به ناوگان خودرو‌های الکتریکی خود اضافه کرد.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم