تاریخ: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۱۶
بازدید: ۳۱۸
کد خبر: ۲۶۲۹۴۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نماد شرکت مولد نیروگاهی تجارت فارس در فرابورس درج شد

نماد شرکت مولد نیروگاهی تجارت فارس در فرابورس درج شد
‌می‌متالز - معاون سرمایه گذاری بانک تجارت از درج نماد شرکت مولد نیروگاهی تجارت فارس به عنوان دویست و هشتاد و دومین نماد معاملاتی (یکصد و هفتاد و ششمین شرکت در بازار دوم) در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران علی‌رغم نامناسب بودن شرایط بازار سرمایه از سال ۱۳۹۹ و به تعویق افتادن واگذاری شرکت مذکور، خبر داد.

به گزارش می‌متالز، دکتر عباس ابراهیمی، گفت: صورت‌های مالی و سایر اطلاعات این شرکت از طریق سامانه کدال بزودی در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: نماد شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های ارزنده بانک تجارت با سودخالص یک هزار و پانصد میلیارد ریال در سال۱۴۰۰بوده که نسبت به سنوات قبل روند رو به رشد چشم‌گیری داشته و با اقدامات صورت گرفته انشاالله به زودی سهام آن به عموم مردم عرضه خواهد شد.

وی تاکید کرد: در سال جاری شرایط پذیرش و عرضه شرکت‌های دیگری از جمله شرکت تأمین سرمایه کاردان نیز در بازار سرمایه فراهم خواهد شد.

-نیروگاه سیکل ترکیبی با ظرفیت۱،۰۳۵ مگاوات تولید برق در استان فارس بوده که در گروه عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم در نهم خردادماه سال جاری و با سرمایه‌ای به مبلغ هشت هزار و چهارصد و هفتاد و یک میلیاردریال نزد سازمان بورس ثبت شده است و دارای شاخصه‌های عملکردی بسیار مناسب در سطح صنعت برق است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴/ وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه انجام خواهد داد/ وزیر جدید اقتصاد هم به رونق بازار سرمایه توجه خواهد داشت/ این گفت‌و‌گو را تصویری ببینید + ویدئو
سیدرحمت‌الله اکرمی، سرپرست وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد:

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴/ وزارت اقتصاد تمام تلاش خود را برای رونق بازار سرمایه انجام خواهد داد/ وزیر جدید اقتصاد هم به رونق بازار سرمایه توجه خواهد داشت/ این گفت‌و‌گو را تصویری ببینید + ویدئو