تاریخ: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۲۴
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۳۱۱۶۴۹
سرویس خبر : اجتماعی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

بدهی دولت به صندوق فولاد در دستور کار کمیسیون تلفیق است/ تعهدات به صندوق فولاد باید در برنامه توسعه شفاف شود

بدهی دولت به صندوق فولاد در دستور کار کمیسیون تلفیق است/ تعهدات به صندوق فولاد باید در برنامه توسعه شفاف شود
‌می‌متالز - پورابراهیمی گفت: پیشنهاد مطرح شده در کمیسیون تلفیق برنامه توسعه این است که اطلاعات بدهی‌های دولت به صندوق بازنشستگی فولاد کاملاً شفاف و تعهدات مشخص شود.

به گزارش می‌متالز، محمدرضا پورابراهیمی (نماینده مردم کرمان و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس) تاکید کرد: در برنامه توسعه هفتم برای عمل دولت به تعهدات مقابل صندوق‌های بازنشستگی راهکار داریم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون نحوه وصول مطالبات صندوق بازنشستگی فولاد از دولت با اشاره به نحوه وصول مطالبات این صندوق اظهار کرد: یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی طلب‌های این صندوق‌ها از دولت است که با توجه به بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه کشور در مجلس این موضوع در دستور کار نمایندگان قرار دارد.

وی با بیان اینکه در کمیسیون تلفیق روش مشخصی برای نحوه تسویه تعهدات دولت با صندوق فولاد داریم، تأکید کرد: سهم بدهی‌های دولت به صندوق‌ها که صندوق فولاد هم یکی از آنهاست، تعریف شده است؛ بنابراین در برنامه توسعه هفتم برای عمل دولت به تعهدات مقابل صندوق‌های بازنشستگی راهکار داریم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: پیشنهاد مطرح شده در کمیسیون تلفیق برنامه توسعه این است که اطلاعات بدهی‌های دولت به صندوق بازنشستگی فولاد کاملاً شفاف و تعهدات مشخص شود.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم