تاریخ: ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۰۲:۵۳
بازدید: ۱۰۳۳
کد خبر: ۳۱۹۴۰۹
سرویس خبر : پیمانکاران

مستقیمی به عنوان مدیرعامل جدید ایریتک منصوب شد

مستقیمی به عنوان مدیرعامل جدید ایریتک منصوب شد
‌می‌متالز - پیرو تصمیمات سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «محمدمهدی مستقیمی» به عنوان مدیرعامل شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) منصوب و جانشین «محمدعلی عزیزمحمدی» در این سمت شد.

به گزارش می‌متالز، «محمدمهدی مستقیمی» دارای دکترای مدیریت کسب‌وکار از دانشگاه تهران است و سابقه مدیریت در شرکت‌های مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو) و فولاد غدیر نی‌ریز را دارد.

شرکت بین­‌المللی مهندسی ایران (ایریتک)، با بیش از چهار دهه تجربه و برخورداری از مهارت و دانش کارشناسان متخصص، یکی از موفق‌ترین پیمانکاران عمومی در صنعت کشور می ­باشد. این شرکت، تمامی خدمات پروژه­‌ها را به روش طرح و ساخت EPC، شامل تأمین مالی، مطالعات فنی و اقتصادی، برنامه‌ریزی، کنترل و مدیریت پروژه‌ها، خدمات مهندسی، تدارکات تجهیزات، بازرسی فنی، نصب تجهیزات، مدیریت اجرا، نظارت عالی و کارگاهی، راه­‌اندازی و خدمات دوره‌­ی تضمین طرح­‌های صنعتی را با گسترده‌ترین حدود خدمات ارائه می‌­نماید.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم