تاریخ: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۰:۴۳
بازدید: ۱۷۰
کد خبر: ۳۱۹۹۳۱
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

آغاز تحویل ۴ هزار خودروی احتکاری ایران خودرو

آغاز تحویل ۴ هزار خودروی احتکاری ایران خودرو
‌می‌متالز - مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از پلاک‌گذاری و آغاز مرحله حمل چهار هزار خودرو احتکاری ایران خودرو به استان‌های هدف خبر داد.

به گزارش می‌متالز، سید مرتضی مدنی گفت: چهار هزار خودرو کشف‌شده در پارکینگ ایران خودرو در بینالود با پیگیری‌های شعبه سیار تعزیرات حکومتی مشهد پلاک گذاری و به منظور تحویل به مشتری به استان‌های مربوطه ارسال شده است.

به گفته مدنی هفته گذشته در بازرسی گشت مشترک تعزیرات حکومتی مشهد از پارکینگ ایران خودرو در شهرستان بینالود مشخص شد ۴ هزار خودرو آماده پلاک گذاری است، اما هیچگونه اقدامی برای رسیدن به دست مشتری صورت نگرفته که به دستور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص رسیدگی ویژه به وضعیت بازار خودرو، مهلت یک هفته‌ای برای تعیین تکلیف این خودرو‌ها صادر شد و امروز همه آن‌ها برای تحویل به استان‌های هدف ارسال شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم