تاریخ: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۰۵
بازدید: ۱۵۹
کد خبر: ۳۴۹۷۲۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

حراج شمش طلا یکشنبه برگزار نمی‌شود

حراج شمش طلا یکشنبه برگزار نمی‌شود
‌می‌متالز - با توجه به تقارن روز یکشنبه با اربعین حسینی و تعطیلی رسمی در روز یکشنبه، جلسه بعدی حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در روز سه‌شنبه ششم شهریورماه برگزار می‌شود.

به گزارش می‌متالز، با توجه به اینکه جلسات برگزاری حراج شمش طلا در روز‌های یکشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود و با توجه به تقارن روز یکشنبه با اربعین حسینی و تعطیلی رسمی در روز یکشنبه، جلسه بعدی حراج در روز سه‌شنبه ششم شهریورماه برگزار می‌شود.

گفتنی است، طی چهل‌وپنج جلسه حراج که از ابتدای راه‌اندازی تالار شمش طلا در مرکز مبادله تا پایان مردادماه برگزار شده، در مجموع ۸.۵ تن شمش طلا با ارزش ۳۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان (۳۷.۲ همت) مورد معامله قرار گرفته است.

همچنین صرفاً در یک ماهه مرداد، ۱۶۰۰ کیلوگرم (۱.۶ تن) شمش طلا، به ارزش ۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان (۷.۶ همت) در مرکز مبادله ایران، مورد معامله قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم