تاریخ: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۵:۲۹
بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۳۶۱۱۸۴
ابتدای سال آبی تا ۱۷ آذرماه؛

حجم پرشدگی سد‌های کشور ۴۴ درصد است

حجم پرشدگی سد‌های کشور ۴۴ درصد است
‌می‌متالز - بنابر آمار از ابتدای سال آبی تا ۱۷ آذر ماه حجم آب موجود در مخازن از منظر پرشدگی ۴۴ درصد است.

به گزارش می‌متالز، بنابر آمار از آخرین وضعیت سد‌های کشور، میزان ورودی آب مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی تا ۱۷ آذرماه معادل ۳.۷۰ میلیارد متر مکعب است که در مقایسه با سال گذشته که عدد آن ۳.۷۹ میلیارد مترمکعب بوده است با کاهش ۲ درصدی همراه شده است.

میزان کل خروجی سد‌های کشور هم از ابتدای سال آبی تا ۱۷ آذرماه ۵.۶۰ میلیارد متر مکعب ثبت شده است که نسبت به سال گذشته با ۱ درصد کاهش مواجه شده است.

سد
حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۲.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است. همچنین حجم پرشدگی سد‌های کشور ۴۴ درصد اعلام شده است.

سد
همچنین گفتنی است، بنابر بر جدول‌های منتشر شده ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۳۴.۹ میلی‌متر گزارش شده است که نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم