تاریخ: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۵۳
بازدید: ۱۵۵
کد خبر: ۳۶۲۴۹۹
سرویس خبر : زمین شناسی
مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور:

نیاز به اکتشافات زمین‌شناسی در نوار شمالی فارس داریم

نیاز به اکتشافات زمین‌شناسی در نوار شمالی فارس داریم
‌می‌متالز - مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب کشور، یکی از نیاز‌های زمین‌شناسی استان فارس اکتشاف در عمق در نوار شمالی این استان اعلام کرد.

به گزارش می‌متالز، «طهمورث یوسفی» امروز، ۲۸ آذرماه در جلسه هم‌افزایی دستگاه‌های حاکمیتی و تشکل‌های معدنی در زمینه تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در استان فارس بیان کرد: نیاز مبرم به اکتشاف در عمق زمین در نوار شمالی فارس و شناسایی و معرفی قابلیت‌های مهم گردشگری و ژئوپارک در استان فارس داریم.

وی تصریح کرد: مرکز زمین‌شناسی شیراز در سال ۷۶ با طراحی نقشه ۴۰ بخش در استان آغاز شد و در حال حاضر هیچ کجای استان فارس بدون نقشه نیست؛ از طرفی ۲۰ درصد بخش‌های زمین‌شناسی کشور، توسط مرکز زمین‌شناسی شیراز انجام شده است.

مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب کشور ادامه داد: نزدیک به ۳۰ پروژه مهم معدنی اکتشافی در قالب ۹ شهرستان توسط مرکز متبوع انجام شده است.

وی تصریح کرد: ۵ محدوده اولویت‌دار نقشه‌های ۲۵ هزار نیز در گذشته تعریف شد که سازمان زمین‌شناسی کشور در قالب ۷ گزارش این ۵ نقشه را تهیه و ارائه کرد که ۲ پهنه آن در استان فارس قرار دارد.

یوسفی گفت: نتایج اکتشاف معدنی ۹ شهرستان از جمله لامرد، مهر، قیر و کارزین، گراش، ممسنی، سپیدان، خنج و فراشبند نیز ارسال شده است.

وی با بیان اینکه در بخش گوهرسنگ‌ها نیز کار پژوهشی توسط این مرکز انجام شده است، گفت: در دشت مردشت به عنوان پر مخاطره‌ترین، وسیع‌ترین و اقتصادی‌ترین دشت هم حدود ۶ سال است که پایش سالانه انجام می‌شود.

مدیرکل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب کشور افزود: روی زمین‌شناسی زیست‌محیطی دریاچه بختگان نیز بررسی‌هایی توسط این مرکز انجام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم