تاریخ: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۰۹
بازدید: ۵۰
کد خبر: ۳۶۷۲۱۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه عملیاتی شد؛

جمع‌آوری بیش از ۱۳۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز

جمع‌آوری بیش از ۱۳۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز
‌می‌متالز - معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در خصوص ماینر‌های غیرمجاز نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش می متالز، محمد الله‌داد معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: از ابتدای سال تا پایان دی ماه بیش از ۱۳۰۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شده است بخش عمده کشفیات صورت گرفته بر اساس گزارشات مردمی بوده است برای دریافت گزارشات هموطنان متعهد، سامانه پیامکی سراغ با شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ توسط توانیر راه‌اندازی شده است از ابتدای آبان امسال که این سامانه راه اندازی شده است بیش از ۴ هزار آدرس مکان‌های غیر مجاز به این سرشماره ارسال شده است.

در ادامه این مقام مسوول در پاسخ به این پرسش که چقدر پاداش به گزارش دهندگان پرداخت شده است؟ بیان کرد: برای هر ماینر غیرمجاز کشف شده مبلغ یک میلیون تومان تا سقف ۵۰ میلیون تومان پاداش توسط توانیر پرداخت می‌شود در سه ماهه اخیر بیش از ۴۰ میلیارد ریال پاداش پرداخت شده است؛ متاسفانه عمدتاً در منازل شهری و روستایی، کارگاه‌ها و دامداری‌ها کشف شده است.

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر در پاسخ به این پرسش که آیا اسامی گزارش دهندگان محرمانه خواهد ماند؟ اظهار کرد: اطلاعات و اسامی عاملان شناسایی کاملاً محرمانه بوده و فقط در اختیار بخش رمزارز توانیر است و مکاتبات برای پرداخت پاداش به صورت محرمانه صورت می‌گیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین