تاریخ: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۴:۱۵
بازدید: ۵۰
کد خبر: ۳۶۹۷۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۹۹ هزارتن مبادلات تجاری دردولت چهاردهم/ ۱۶%افزایش حجم صادرات

۹۹ هزارتن مبادلات تجاری دردولت چهاردهم/ ۱۶%افزایش حجم صادرات
‌می‌متالز - با وجود چالش‌های اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی، کشور توانسته است در بخش‌های صادرات، واردات و ترانزیت رشد قابل توجهی را تجربه کند؛ حجم مبادلات تجاری در این مدت ۹۸.۸ هزار تن بوده است.

به گزارش می‌متالز، بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران، در بازه زمانی اول شهریور تا پایان بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲، شاهد رشد قابل‌توجهی در حجم و ارزش صادرات و ترانزیت کالا‌ها بوده‌ایم.

رشد ۱۶ درصدی صادرات

در بخش صادرات، آمار گمرک نشان میدهد که در این بازه زمانی، ۷۹ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار صادر شده است. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۶ درصدی را در حجم و ۲۴ درصدی را در ارزش صادرات نشان می‌دهد.

کاهش ۱۱ درصدی حجم واردات

آمار گمرک بیانگر آن است که ۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۳۶ میلیون دلار وارد کشور شده است. این میزان نسبت به سال گذشته، ۱۱ درصد کاهش در حجم و ۲ درصد افزایش در ارزش واردات را نشان میدهد. کاهش حجم واردات می‌تواند ناشی از سیاست‌های دولت در جهت حمایت از تولید داخلی و کاهش وابستگی به کالا‌های خارجی باشد.

حجم مبادلات تجاری در این مدت، ۹۹ هزار تن کالا به ارزش ۶۷ میلیون دلار بوده است. این رقم نسبت به سال گذشته، ۹ درصد افزایش در حجم و ۱۱ درصد افزایش در ارزش را نشان میدهد.

حجم ترانزیت خارجی بالغ بر ۱۰ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۷ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده