
به گزارش میمتالز، مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان در این باره ادامه داد: از آنجایی که این افزایش سرمایه گزارش توجیهی لازم برای طرحهای توسعهای شرکت از جمله فولاد شرق و پساب نیشابور را دریافت کرده بود، همچنین مورد تایید سازمان بورس و حسابرس نیز قرار گرفته بود، امروز با تایید سهامداران سرمایه شرکت به ۱۰ همت ثبت خواهد شد.
جوانبخت همچنین بیان کرد: اگر افزایش سرمایه شرکت را در چند سال اخیر بررسی کنید، مشاهده خواهید کرد که تا سال گذشته سرمایه ثبتی شرکت ۲۲۰۰ میلیارد تومان بود، اما اکنون این سرمایه به ۱۰ همت رسیده و ۵ برابر شده است. این افزایش سرمایه ناشی از تعریف پروژههای توسعهای و از محل سود انباشته بود.
وی با اشاره به قیمتهای جهانی فولاد خاطرنشان کرد: قیمتهای جهانی فولاد ظرف دو سه سال گذشته افت داشته است. از سوی دیگر قیمتهای داخلی نیز جهت فروش محصولات نسبت به نرخهای تورم، رشد نکرده و این موضوع باعث شده که هر سال حاشیه سود شرکتها کوچکتر شود؛ بنابراین در شرایط فعلی، نیاز است که قیمت تمام شده کاهش یابد و شرایط فروش را طوری فراهم کنیم که با بالاترین قیمت بتوانیم محصولات را به فروش برسانیم.
جوانبخت توضیح داد: شرایط فولادیها در سال ۱۴۰۳ مشخص بوده و چندان مطلوب نیست. حاشیه سود خالص شرکتها به طور میانگین ۲۵ درصد کاهش یافته است. چارهای نیست جز اینکه روی قیمتهای تمام شده اقداماتی انجام دهیم که بتوانیم سود خالص را حفظ کنیم.
مدیرعامل "فخاس" درخصوص ظرفیت تولید این شرکت در سال جاری گفت: محدودیتهای انرژی در سال جاری از سال گذشته شدت بیشتری داشت. ما تا سال گذشته در زمستان فقط محدودیت گاز داشتیم و با محدودیت برق مواجه نبودیم. اما امسال برای نخستین بار همزمان محدودیت گاز و برق را با هم داشتیم. محدودیت انرژی به معنای توقف کامل تولید است. ما سعی کردیم محدودیتهای انرژی بر روی تولید کمترین اثرپذیری را داشته باشد.
منبع: بورس نیوز