تاریخ: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۳۵
بازدید: ۵۲
کد خبر: ۳۷۱۰۳۶
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

یکی از محصولات جدید ایران‌خودرو در خراسان تولید می‌شود

یکی از محصولات جدید ایران‌خودرو در خراسان تولید می‌شود
‌می‌متالز - با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های ایران‌خودرو خراسان، یکی از محصولات جدید گروه صنعتی ایران‌خودرو که حاصل برنامه‌ریزی‌های تیم مدیریتی جدید است، در این مجموعه تولید خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، در بازدید استاندار خراسان رضوی و رییس هیات مدیره گروه صنعتی ایران‌خودرو از ایران‌خودرو خراسان، تحولات جدید و ظرفیت‌های توسعه‌ای این شرکت خودروساز مورد بررسی قرار گرفت.

در این بازدید، مسوولان بر نقش حیاتی این شرکت در توسعه اقتصادی استان تاکید کردند و از تولید یک محصول جدید و پیشرفته در این شرکت خبر دادند.

استاندار خراسان رضوی در این بازدید با اشاره به اهمیت صنایع مادر در توسعه اقتصادی استان، گفت: ایران‌خودرو خراسان، یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌های اقتصادی استان است که تاثیر قابل‌توجهی در رشد اشتغال و تولید دارد. امروز شاهد آن هستیم که بیش از پنج هزار نیروی کار به‌طور مستقیم در این مجموعه فعالیت می‌کنند که این امر نشان از جایگاه ویژه این شرکت در اقتصاد منطقه دارد.

ضرورت تقویت ارتباط با قطعه‌سازان استان

مظفری افزود: این مجموعه نه تنها در اشتغال‌زایی بلکه در توسعه زنجیره تامین نیز نقش کلیدی ایفا می‌کند. به همین دلیل، باید ارتباط میان ایران‌خودرو خراسان و قطعه‌سازان بومی استان تقویت شود تا ضمن افزایش ظرفیت تولید، سهم قطعه‌سازان داخلی نیز در داخلی‌سازی قطعات خودرو ارتقا یابد.

محصول جدید در مدار تولید خراسان

استاندار خراسان رضوی همچنین بر حمایت همه‌جانبه از توسعه این صنعت تاکید و اظهار کرد: یکی از اخبار خوش امروز این بود که ایران‌خودرو خراسان به‌زودی محصولی جدید با تکنولوژی پیشرفته تولید خواهد کرد. این رویداد، نقطه عطفی در مسیر رشد این مجموعه بوده و استانداری آماده است تا هرگونه حمایت و تسهیلات مورد نیاز برای توسعه کمی و کیفی این شرکت را فراهم کند.

دولت تسهیلگر فرایند تولید

رییس هیات مدیره گروه صنعتی ایران‌خودرو نیز در این بازدید با اشاره به روند‌های جدید در صنعت خودرو گفت: تحولاتی که اخیرا در صنعت کشور شکل گرفته، بر افزایش نقش بخش خصوصی در اقتصاد تاکید دارد. خوش بختانه، اولین قدم در این مسیر در صنعت خودروسازی آغاز شده و گروه صنعتی ایران‌خودرو تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، گام‌های موثری در این حوزه بردارد. البته این به معنای حذف نقش دولت نیست، بلکه همچنان دولت در نظارت و تسهیل فرایند‌های تولید، نقش مهمی ایفا می‌کند.

یوسف الهی شکیب با اشاره به همکاری نزدیک ایران‌خودرو خراسان و استانداری، افزود: در این بازدید، تفاهمات مهمی با استاندار محترم داشتیم و از ایشان درخواست کردیم که در مسیر رفع موانع تولید و توسعه پایدار این مجموعه در کنار ما باشند. خوش‌بختانه، ایشان نیز با اشرافی که به مسایل صنعت دارند، فراتر از درخواست‌های ما اقدام کرده و برخی موانع را پیش از طرح آنها، رفع کرده‌اند. بر همین اساس، برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده که امیدواریم نتایج آن به‌زودی نمایان شود.

اعلام رسمی تولید محصول جدید در خراسان

یکی از مهم‌ترین اخبار این بازدید، اعلام رسمی تولید یکی از محصولات جدید گروه صنعتی ایران‌خودرو در سایت خراسان بود.

الهی شکیب در این خصوص گفت: ایران‌خودرو خراسان یکی از شرکت‌های کلیدی در گروه صنعتی ایران‌خودرو است که به‌تنهایی ۲۵ درصد از تولیدات این گروه را برعهده دارد. با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های این مجموعه، تصمیم گرفته شد که یکی از محصولات جدید گروه صنعتی ایران‌خودرو که حاصل برنامه‌ریزی‌های تیم مدیریتی جدید است، در این مجموعه تولید شود. این تصمیم، نقطه عطفی در مسیر رشد و توسعه این شرکت خواهد بود.

بازدید مقامات عالی‌رتبه از ایران‌خودرو خراسان، تاکیدی بر نقش این مجموعه در توسعه اقتصادی استان و کشور بود. از تولید محصول جدید گرفته تا حمایت از کارکنان و افزایش سهم قطعه‌سازان داخلی، همگی نشان از چشم‌انداز روشن این شرکت در آینده دارد. با اجرای برنامه‌های جدید و حمایت‌های دولتی، ایران‌خودرو خراسان در مسیر تبدیل‌شدن به قطب اصلی خودروسازی شرق کشور قرار گرفته است.

منبع: ایکوپرس

عناوین برگزیده