تاریخ: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۴۲
بازدید: ۹
کد خبر: ۳۷۳۵۷۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
دستگاه قضایی ایلام، ورود کرد:

پیگیری موانع موجود بر سر راه تکمیل کارخانه سیمان دهلران

پیگیری موانع موجود بر سر راه تکمیل کارخانه سیمان دهلران
‌می‌متالز - رییس کل دادگستری و دادستان استان ضمن بازدید از کارخانه سیمان دهلران، مشکلات موجود بر سر راه تکمیل این واحد صنعتی را بررسی و پیگیری کردند.

به گزارش می‌متالز، علی‌محمدی از اهتمام دستگاه قضایی برای برطرف کردن موانع و مشکلات موجود بر سر راه تکمیل و راه‌اندازی کارخانه سیمان خبر داد و گفت: با ارائه و بررسی راهکار‌های لازم تلاش می‌شود در سفر رییس‌جمهور و رییس قوه قضاییه به استان، این کارخانه وارد مرحله تکمیل و تولید شود.

وی همچنین از واحد‌های قضایی موسیان و دهلران بازدید کرد و با ملاقات چهره به چهره و بدون واسطه با مردم، دستورات لازم را برای رسیدگی به مشکلات آن‌ها، صادر کرد.

علی‌محمدی همچنین از راه‌اندازی واحد قضایی دشت عباس در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: مکاتبات لازم با قوه قضاییه برای راه‌اندازی دادگاه در بخش دشت عباس صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

عناوین برگزیده