تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۱۰
بازدید: ۷۱
کد خبر: ۳۷۵۶۰۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

سود ۲ همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد

سود ۲ همتی فولاد میانه، بهره‌ای برای این شهرستان ندارد
‌می‌متالز - نماینده مردم شهرستان میانه، گفت: سود سالانه فولاد میانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان است، اما هیچ حساب متمرکزی در استان برای این سرمایه وجود ندارد و این رقم در چرخه مالی شهرستان لحاظ نمی‌شود در حالی که میانه می‌توانست از مزایای آن بهره‌مند شود.

به گزارش می‌متالز، مهدی اسماعیلی در حاشیه جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به استان آذربایجان شرقی در خصوص مسائل شهرستان میانه که مورد پیگیری نمایندگان مجلس بوده است، گفت: انتظار این بود استاندار آذربایجان شرقی نسبت به طرح مسائل این شهرستان نیز مطالبی بازگو کند که دیگر نمایندگان در این خصوص سخن گفتند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم شهرستان میانه، ایجاد گاوداری یک‌هزار راس مولد است، گفت: این گاوداری در تأمین شیر شرکت پگاه آذربایجان شرقی نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه خانه امید بازنشستگان این شهرستان، گفت: خانه امید، یکی از نیاز‌های اساسی جامعه بازنشستگان شهرستان میانه است و تأکید بر این است که به عنوان مصوبه جلسه کمیسیون اجتماعی مطرح شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه به‌خاطر برخی سوءتدابیر نرخ بیکاری در شهرستان میانه بالاست، گفت: نرخ بیکاری در شهرستان ۲۲ درصد است که نیاز است اقدامات جدی در راستای کاهش آمار بیکاری در شهرستان میانه صورت گیرد.

وی با اشاره به عدم وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان میانه، گفت: ضرورت دارد که پای شستا به آذربایجان و میانه و ترکمانچای باز شود و کمیسیون اجتماعی در راستای ایجاد صنایع تکمیلی و تبدیلی در شهرستان میانه گام‌های مؤثری بردارد.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، تکمیل و راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی معلولان امام علی (ع) را یکی از نیاز‌های مهم این شهرستان دانست و گفت: تکمیل و راه‌اندازی این مجموعه نیاز به حمایت سازمان بهزیستی کشور دارد.

اسماعیلی، بیان کرد: مرکز نگهداری معلولان شهرستان میانه باید نوسازی شود که نیازمند توجه جدی از سوی سازمان بهزیستی است.

وی، گفت: همچنین حق پرستاری خانواده محور معلولان در این شهرستان باید پیگیری و پرداخت شود چراکه ۵۸۵ نفر در این شهرستان در چنین شرایطی قرار دارند که این پرداختی‌های جزئی و بی‌موقع، کفاف هزینه‌های خانواده معلولان را پاسخگو نیست.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف نسبت‌به زیاد بودن آمار معتادان متجاهر در این شهرستان، گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر نیاز است که در اداره‌کل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی توجه جدی به این موضوع داشته باشد.

اسماعیلی بر لزوم توجه جدی به تسهیلات جوانی جمعیت تأکید کرد و گفت: حمایت از خانواده‌های سه و چهار قلو باید در اولویت باشد و اگر قانون موجود در این زمینه نیاز به اصلاح دارد اقدامات لازم از سوی نمایندگان ملت انجام شود.

وی درخصوص ضرورت توجه به فولاد میانه، گفت: این شرکت هم‌زمان با فولاد نیشابور در سال ۱۳۸۰ ساخته شده، اما فولاد نیشابور اکنون در فاز ۱۰ و فولاد میانه در فاز ۲ قرار دارد و فاز ۳ آن که ذوب و ریخته‌گری است در آستانه افتتاح است.

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در چند سال اخیر افتتاح فاز ۳ پیگیری شد و ۹۰ میلیون یورو سرمایه ایک شهرستان که به استان دیگر منتقل شده بود، بازگردانده شد.

اسماعیلی، مطرح کرد: ادغام دو مجموعه فولاد میانه و آذربایجان ضرورت دارد تا مدیریت واحد ایجاد شود و از اتلاف انرژی جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: سود سالانه فولاد میانه بیش از دو هزار میلیارد تومان است، اما هیچ حساب متمرکزی در استان برای این سرمایه وجود ندارد و این رقم در چرخه مالی شهرستان لحاظ نمی‌شود در حالی که شهرستان میانه می‌توانست از مزایای آن بهره‌مند شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده