
به گزارش میمتالز، در نشستی که در محل کارخانه سیمان سفید ارومیه برگزار شد، مسائل و موانع پیشروی این مجموعه ارائه شد و دکتر داریوش اسماعیلی به عنوان معین استان آذربایجان غربی گفت: کارخانه سیمان سفید ارومیه با وجود همه ناترازیها با ظرفیت ۹۵ به خوبی عمل کرده که این امر با مدیریت صحیح و همکاری کارکنان این مجموعه میسر شده است. دکتر داریوش اسماعیلی، مسائل پیشروی این مجموعه بایستی از طریق سازمان صمت استان پیگیری شود و ایشان هم به عنوان معین استان پیگیر مسائل موجود در این کارخانه خواهد بود. معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: لازم و واجب است که حداکثر حمایت لازم از کارخانه سیمان سفید ارومیه انجام شود و آن را بیشتر تقویت کرد.
گفتنی است؛ شرکت سیمان ارومیه در سال ۱۳۵۴ با سرمایهگذاری جمعی از مردم منطقه و با هدف احداث کارخانه تولید سیمان در حوزه شهرستان ارومیه تاسیس شد و عملیات احداث خط تولید و نصب ماشینآلات آن از سال ۱۳۶۴ آغاز شد. کارخانه سیمان ارومیه همزمان با یازدهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمنماه ۱۳۶۸ با تولید آزمایشی کلینکر راهاندازی شد و از اردیبهشتماه ۱۳۶۹ رسماً به جمع تولیدکنندگان سیمان کشور پیوست. در راستای سیاستهای کلان برنامه توسعه از سال ۱۳۸۳ احداث یک خط تولید جدید در مجاورت خط فعلی در دستور کار قرارداد که بر اساس طرح توجیهی و فنی که از سوی شرکت خدمات مهندسی فارس و خوزستان ارائه شد و با سرمایهگذاری از طریق تامین اجتماعی طرح توسعه کارخانه سیمان ارومیه با ظرفیت اسمی ۳۳۰۰ تن در روز پس از آغاز عملیات اجرائی از مهر ۱۳۸۵ در ۱۳۹۰/۰۳/۰۱ به بهرهبرداری رسید.
هم اکنون این شرکت در دو فاز با تولید روزانه ۶۰۰۰ تن سیمان از نوع پوزولانی و تیپ یک توانسته با اشتغالزایی برای ۶۰۰ نفر بهطور مستقیم و ۱۲۰۰ نفر بطور غیرمستقیم بهعنوان بزرگترین واحد صنعتی استان آذربایجان غربی فعالیت کند.