تاریخ: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۲۶
بازدید: ۳۱۵
کد خبر: ۳۹۰۴۵۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
با رشد چشم‌گیر در تولید به بار نشست؛

پاییز ۱۴۰۴؛ بهار تولید در فولاد مبارکه

پاییز ۱۴۰۴؛ بهار تولید در فولاد مبارکه
‌می‌متالز - غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری گروه فولاد مبارکه گفت: تلاش و همت کارکنان توانمند فولاد مبارکه بار دیگر به ثمر نشست و پاییز ۱۴۰۴ را به فصل شکوفایی تولید در این مجموعه عظیم صنعتی تبدیل کرد. کارکنان این مجموعه با درک دقیق از اهمیت تولید کمّی و کیفی در اقتصاد گروه و کشور و با تکیه بر استراتژی‌های سازمان برای بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت خطوط، موفق شدند با افزایش تولید گندله، آهن اسفنجی و تختال، ارزش افزوده قابل‌توجهی برای شرکت و ذی‌نفعان گروه رقم بزنند.

به گزارش می‌متالز، سلیمی، معاون بهره‌برداری گروه فولاد مبارکه گفت: در شرایط پیچیده اقتصادی، بسیاری از بنگاه‌ها برای حضور مؤثرتر در بازار‌های جهانی ناگزیر به اتخاذ راهکار‌های نو هستند. در فولاد مبارکه نیز اقداماتی، چون برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه تولید، ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی و تجهیزات، بهینه‌سازی مصرف‌ها، مدیریت زمان تعمیرات و متنوع‌سازی سبد محصولات و همچنین توسعه نیروگاه‌های اختصاصی به‌عنوان راهبرد‌های کلیدی دنبال شده است.

وی افزود: تولید گندله فولاد مبارکه در ماه‌های مهر و آبان ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ (یک میلیون و ۱۷۹ هزار تن) با رشد ۴.۵ درصدی به یک میلیون و ۲۳۲ هزار تن افزایش یافت. در همین بازه زمانی تولید آهن اسفنجی فولاد مبارکه نیز با رشد ۱۹.۳ درصدی نسبت به ماه‌های مهر و آبان سال قبل (یک میلیون و ۲۱۷ هزار تن)، به یک میلیون و ۴۵۲ هزار تن افزایش یافته است.

سلیمی بیان کرد: مجموع تولید آهن اسفنجی فولاد مبارکه از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه با رشد ۱.۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۵ میلیون و ۶۷۲ هزار تن)، به ۵ میلیون و ۷۷۰ هزار تن افزایش یافته است. تولید تختال در فولاد مبارکه با رشد ۲.۱ درصدی در بازه زمانی یادشده به یک میلیون و ۵۹۸ هزار تن افزایش یافته است؛ این در حالی است که تولید تختال سال ۱۴۰۳ در ماه‌های مهر و آبان، یک میلیون و ۵۶۵ هزار تن بوده است.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین