تاریخ: ۱۴ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۳۹
بازدید: ۱۸۲
کد خبر: ۳۹۱۷۰۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

شتاب ایدرو در همکاری‌های فناورانه با چین؛ تمرکز بر خودرو‌های برقی و انرژی‌های نو

شتاب ایدرو در همکاری‌های فناورانه با چین؛ تمرکز بر خودرو‌های برقی و انرژی‌های نو
‌می‌متالز - در نشست معاون وزیر صمت با سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین، راهکار‌های توسعه همکاری‌های صنعتی و ارتقای سطح انتقال فناوری میان دو کشور بررسی شد.

به گزارش می‌متالز، «فرشاد مقیمی» معاون وزیر صمت و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های موجود در چارچوب سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین، این توافق را فرصتی بی‌نظیر برای تعمیق روابط صنعتی و فناورانه دو کشور دانست.

وی با تأکید بر ضرورت شتاب‌بخشی در اجرای پروژه‌های مشترک افزود: سازمان گسترش تاکنون در سه پروژه مشترک با شرکت‌های چینی شامل تولید الیاف شیشه، تولید تایر و ساخت واگن مترو همکاری داشته و آماده توسعه سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، خودرو‌های برقی و صنایع ریلی است.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: انتقال فناوری پیشرفته اولویت اصلی ایدرو در همکاری‌های بین‌المللی است و همکاری با شرکت‌های فناور چینی می‌تواند این نیاز حیاتی را برطرف کند.

مقیمی همچنین از سفارت ایران در پکن خواست تا به‌ عنوان مرجع اصلی تعاملات صنعتی، مسیر همکاری مستقیم‌تر ایدرو با شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتی چین را تسهیل کند.

در این نشست، «عبدالرضا رحمانی فضلی» سفیر ایران در چین نیز با استقبال از برنامه‌های ایدرو گفت: سند همکاری جامع ایران و چین، نقشه‌راه توسعه روابط دو کشور است و شرکت‌های بزرگ و بخش خصوصی چین علاقه‌مند به حضور در بازار ایران هستند.

وی افزود: سفارت ایران در پکن، ارتباط‌های مؤثر میان ایدرو و شرکت‌های صنعتی و فناور چینی را در دستور کار خود قرار خواهد داد تا زمینه‌سازی لازم برای پروژه‌های مشترک فراهم شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌‎رسانی وزارت صمت

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین