تاریخ: ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۰:۳۸
بازدید: ۴۹
کد خبر: ۴۰۱۰۷۵
سرویس خبر : اجتماعی

خدمت‌رسانی ۱۰ روزه موکب صبانور به زائران اربعین در ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره)

خدمت‌رسانی ۱۰ روزه موکب صبانور به زائران اربعین در ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره)
‌می‌متالز - شرکت صبانور هم‌زمان با پایان ایام اعزام زائران اربعین حسینی، به فعالیت ۱۰ روزه موکب خود در ترمینال سلام فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پایان داد.

به گزارش می‌متالز، این موکب که از ۱۰ روز مانده به اربعین حسینی با هدف تکریم زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و تسهیل فرآیند سفر عاشقان اهل‌بیت (ع) در یکی از اصلی‌ترین مبادی اعزام هوایی کشور برپا شده بود، طی این مدت به صورت شبانه‌روزی میزبان خیل عظیم مشتاقان عتبات عالیات بود.

عوامل اجرایی شرکت صبانور در طول این ۱۰ روز با ارائه خدمات پذیرایی، بهداشتی، رفاهی و راهنمایی، تلاش کردند تا ضمن ایجاد آرامش و فضای معنوی، بخشی از دغدغه‌های زائران را در آستانه سفر معنوی‌شان برطرف کنند و پذیرای بیش از ۱۰ هزار نفر در این موکب بودند.

این حضور نمادین، بخشی از برنامه‌های کلان شرکت برای ایفای نقش مؤثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و همراهی با آیین باشکوه اربعین حسینی محسوب می‌شود.

عناوین برگزیده