تاریخ: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۲:۳۲
بازدید: ۵۲
کد خبر: ۴۰۱۵۸۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
حدادی مطرح کرد:

پیگیری توسعه معادن کشور توسط کمیسیون صنایع

پیگیری توسعه معادن کشور توسط کمیسیون صنایع
‌می‌متالز - دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: پیگیری برای توسعه معادن مطابق با قانون برنامه هفتم توسعه در اولویت برنامه‌های این کمیسیون قرار گرفته است.

به گزارش می‌متالز، علی حدادی، با اشاره به اینکه پیگیری برای توسعه معادن مطابق با قانون برنامه هفتم توسعه در اولویت برنامه‌های کمیسیون متبوعش قرار گرفته است، گفت: امام شهیدمان تاکید فرمودند که معادن جایگزین صنعت نفت شود چرا که ظرفیت مطلوبی است که می‌تواند در رفع مشکلات اقتصادی کشور و اشتغال‌زایی موثر واقع شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید گزارشی در رابطه با میزان فعالیت‌های انجام شده در جهت توسعه معادن و عقب‌ماندگی‌هایی که در این حوزه وجود دارد، ارائه دهد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: هم اکنون لازم است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که در حوزه معادن در راستای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه از خام‌فروشی جلوگیری شود، همچنین برای افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد تحول در حوزه اکتشافات اقدامات موثری صورت گیرد.

دبیر اول کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در ادامه از تقویت زیرساخت‌ها، جذب سرمایه‌گذار، توسعه فناوری و نوآوری، تنوع بخشی به محصولات معدنی، شفاف‌سازی و مبارزه با فساد و تدوین مقررات کارآمد به عنوان اقداماتی یاد کرد که باید در برنامه‌ریزی برای توسعه معادن کشور مورد توجه قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده