تاریخ: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۱:۲۷
بازدید: ۴۲
کد خبر: ۴۰۲۶۸۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رشد ناشران اوراق سهام در ۲ سال گذشته

رشد ناشران اوراق سهام در ۲ سال گذشته
‌می‌متالز - تعداد نهاد مالی تحت نظارت سازمان با ۱۶ درصد رشد به ۱,۳۰۴ نهاد در پایان سال دوم دولت چهاردهم افزایش یافته است.

به گزارش می‌متالز، بر اساس گزارش مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار، تعداد نهاد مالی فعال در بازار سرمایه با ۱۶ درصد رشد از ۱,۱۲۳ در ابتدای دولت چهاردهم به ۱,۳۰۴ نهاد در پایان سال دوم دولت چهاردهم افزایش یافته است.

بر این اساس، تعداد نهاد‌های مالی تحت نظارت بدون احتساب صندوق‌های سرمایه‌گذاری با ۱۳ درصد رشد از ۶۵۲ در ابتدای دولت به ۷۳۷ نهاد در پایان سال دوم دولت چهاردهم و تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری با ۲۰ درصد رشد از ۴۷۱ در ابتدای دولت به ۵۶۷ صندوق در پایان سال دوم دولت افزایش یافته است.

این گزارش حاکی است تعداد ناشران اوراق سهام در بازار‌های مختلف بورس تهران و فرابورس ایران با ۷ درصد رشد از ۷۷۸ ناشر در ابتدای دولت به ۸۳۱ ناشر در پایان سال دوم دولت افزایش یافته است.

ارزش دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در ابتدای کار دولت چهاردهم ۹۹۷ همت بود که در پایان سال دوم فعالیت دولت ۳.۴ برابر شده و به ۳,۳۹۶ همت رسیده است.

عرضه‌های اولیه سهام در سال اول دولت چهاردهم ۸۶ درصد افزایش یافت

به این ترتیب، در ۲ سال اول دولت چهاردهم ارزش دارایی تحت مدیریت صندوق‌های درآمد ثابت ۱۸۲ درصد، صندوق‌های سهامی و مختلط ۲۱۴ درصد، صندوق‌های کالایی (طلا، نقره و ...) ۱۳۵۳ درصد، صندوق‌های املاک و زمین ۱۵۹ درصد، صندوق‌های بازارگردانی ۱۶۹ درصد رشد مثبت داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده