تاریخ: ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۵۱
بازدید: ۴۵۳
کد خبر: ۵۴۵۳۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

هوش مصنوعی در خدمت معادن

می متالز - چین برای بهبود کارآیی و ایمنی معادن تصمیم به استفاده از بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی گرفته است.
هوش مصنوعی در خدمت معادن

به گزارش می متالز، چین برای بهبود کارآیی و ایمنی معادن تصمیم به استفاده از ربات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی گرفته است.

هوانگ یوشی، رئیس اداره ملی ایمنی معادن زغال سنگ در کنفرانس اخیر در مورد ربات‌ها گفت: تا به امروز از ربات‌ها در گشت زنی ، چیدن زباله و 9 وضعیت دیگر استفاده شده است و حالا قرار است ربات‌ها برای 19 هدف دیگر به کار گرفته شوند. 

هوانگ باور دارد، توسعه ربات‌های معدن می‌تواند راهی مؤثر برای تامین ایمنی معادن زغال سنگ باشد.

رئیس اداره ملی ایمنی معادن زغال سنگ برای ارتقاء پیشرفت ربات‌ها گفت: دولت‌های محلی باید شرایط مطلوبی را برای تحقیقات ایجاد کنند؛ در حالی که معادن زغال سنگ در استان‌هایی از جمله شاندونگ، هبی و هنان نیاز به تسریع کاربرد ربات‌ها دارند تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

هوانگ تأکید کرد: دانشگاه‌ها باید آموزش رباتیک را انجام دهند تا تقاضای روز افزون دانش آموختگان با دانش فنی را برآورده سازند.

چین وعده داده است که ربات‌های برای حذف مین‌ها نیز به کار گرفته می‌شوند تا با استانداردهای ایمنی تطابق یابند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم