تاریخ: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۴۱
بازدید: ۳۰۱
کد خبر: ۵۵۸۰۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
جهش فنر‌های این قطعه‌ ساز؛

آیا خوش‌بینی کار دست «خزر» می‌دهد

می متالز - با توجه به پوشش نه چندان مطلوب درآمدها، «خزر» پا پس نکشیده و باور به تحقق ارقام بالا از فروش محصولات خود دارد. آیا این قطعه‌ساز توان شناسایی این میزان درآمد را دارد یا خیر؟!
آیا خوش‌بینی کار دست «خزر» می‌دهد

به گزارش می متالز، شرکت «فنرسازی زر» در آخرین روز‌های سال۹۷ اقدام به افزایش سرمایه کرد تا سال ۹۸ را با سرمایه حدود ۸۰۰ میلیارد ریالی سپری کند.

در گزارش توجیهی افزایش سرمایه، این شرکت پیش‌بینی کرده با ورود سرمایه جدید به سود خالص ۶۹ میلیارد ریالی در سال جاری دست یابد.

 

نگاهی به عملکرد «خزر» در ۵ ماهه گذشته از سال جاری حکایتی دیگر را روایت می‌کند.

این قطعه‌ساز در ۵ ماهه اول سال جاری، ۲۱۹ میلیارد ریال درآمد شناسایی کرده که معادل ۲۶ درصد رقم پیش‌بینی شده در گزارش قبلی است.

«خزر» در گزارش توجیهی افزایش سرمایه مبلغ فروش ۷۰۰ میلیارد ریال لحاظ شده اما؛ در گزارش ۳ ماهه نخست، برآورد کرده در پایان سال ۹۸ بتواند به درآمد ۸۵۷ میلیارد ریالی دست یابد. به عبارتی، با وجود عقب ماندن از پیش‌بینی‌ها، نه تنها کوتاه نیامده، بلکه ادعای تحقق درآمد‌های بالاتر را نیز دارد.

 

حال با توجه به روند کنونی، آیا توان شناسایی این میزان درآمد را دارد یا خیر، علامت سوال بزرگی را به‌ وجود آورده است!

در نظرسنجی در خصوص معاملات «خزر» تعداد سهامدارانی که گزینه فروش را انتخاب کردند بیش از خریداران این سهم بودند.

 

نگاهی به تابلوی معاملات این سهم در بیستمین روز مرداد ماه حاکی از صف آرایی ۲۳۱ خریدار در مقابل ۲۰۵ فرشنده است که در نتیجه آن، قیمت هر سهم «خزر» اندکی بیش از یک درصد رشد را تجربه کرد.

این سهم در معاملات روز جاری پرتقاضا ظاهر شد و پس از ثبت حجم معاملات جالب توجه، به صف خرید رسید.

 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم