تاریخ: ۰۱ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۱۵
بازدید: ۳۲۱
کد خبر: ۵۷۶۰۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

حجت الاسلام ناطق نوری از مجتمع فولاد روهینا دزفول دیدن کرد

می متالز - حجت الاسلام ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات همراه روز دوشنبه با حضور در دزفول از مجتمع فولاد روهینا جنوب دیدن کرد.
حجت الاسلام ناطق نوری از مجتمع فولاد روهینا دزفول دیدن کرد

به گزارش می متالز، حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری روز دوشنبه از بخش های مختلف کارخانه فولاد روهینا جنوب در دزفول دیدن کرد و در جریان روند تولید این کارخانه قرار گرفت.

کارخانه فولاد روهینا جنوب سومین کارخانه ای است که توسط شرکت دانیلی ایتالیا در دنیا نصب و راه اندازی شده زیرا تکنولوژی آن انحصاری این کشور است.

بازدید از مجتمع دامداری و پرورش ماهیان خاویاری از دیگر برنامه های عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دزفول است.

این بازدیدها در راستای رفع مشکلات کارخانه های تولیدی و توسعه اشتغال صورت گرفته است.

معاون سیاسی استاندار خوزستان، سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، امام جمعه دزفول و جمعی از مسئولان محلی و استانی در این بازدیدها، حجت الاسلام ناطق نوری را همراهی می کنند.

حجت الاسلام ناطق نوری صبح دوشنبه از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم