تاریخ: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۳۱
بازدید: ۲۹۳
کد خبر: ۵۸۶۵۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در آمارهای تجمعی؛

درآمد ۵ شرکت بورسی و فرابورسی افزایشی بود

می متالز - شرکت‌های آهن و فولاد ارفع، صنایع فولاد آلیاژی یزد، صنایع ماشین‌های اداری ایران، داده پردازی ایران و سایپا شیشه با انتشار گزارش عملکرد فعالیت منتهی یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه اعلام کردند درآمد تجمعی آن ها تا انتهای تاریخ یاد شده، به صورت افزایشی بوده است.
درآمد ۵ شرکت بورسی و فرابورسی افزایشی بود

به گزارش می متالز، شرکت آهن و فولاد ارفع در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، مبلغ یک هزار و ۶۳۶میلیارد و ۲۴ میلیون ریال درآمد داشته است.

"ارفع" براساس عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸، مبلغ ۱۴ هزار و ۴۴۸ میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال درآمد داشته است که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته، افزایش ۳۶ درصدی را نشان می‌دهد.

درآمد ۶ ماهه "فولای" ۸۱ درصد افزایش یافت

شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، از محل فروش محصولات خود ۱۶۵ میلیارد و ۸۶۲ میلیون ریال درآمد داشته است.

"فولای" براساس عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸، مبلغ ۷۷۱ میلیارد و ۶۵۹ میلیون ریال درآمد داشته است که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته، حکایت از افزایش ۸۱ درصدی دارد.

افزایش ۱۲۹ درصدی در درآمد "مادیرا"

شرکت صنایع ماشین‌های اداری ایران در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، از محل فروش محصولات خود  ۹۱۸ میلیارد و ۷۳۹ میلیون ریال درآمد داشته است.

"مادیرا" براساس عملکرد ۶ ماهه نخست سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸، مبلغ ۵ هزار و ۷۹۰ میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال درامد داشته است که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته، افزایش ۱۲۹ درصدی را نشان می‌دهد.

کسب درآمد ۱۸۲ میلیارد ریال "مداران" طی یک ماه

شرکت داده پردازی ایران در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، از محل فروش محصولات خود ۱۸۲ میلیارد و ۱۴۸ میلیون ریال درآمد داشته است.

"مداران" براساس عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸، مبلغ ۹۳۸ میلیارد و ۲۷۹ میلیون ریال درآمد داشته است که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته، حکایت از رشد ۱۰۵ درصدی دارد.

افزایش ۳۳ درصدی در درآمد ۶ ماهه "کساپا"

شرکت سایپا شیشه در دوره یک ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، از محل فروش محصولات خود ۵۸ میلیارد و ۸۰۴ میلیون ریال درآمد داشته است.

"کساپا" براساس عملکرد ۶ ماهه سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۸، مبلغ ۳۰۸میلیارد و ۶۸۳ میلیون ریال درآمد داشته است که نسبت به مدت مشابه در سال مالی گذشته، رشد ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم