![آغاز حراج خودروهای اموال تملیکی از دوشنبه آغاز حراج خودروهای اموال تملیکی از دوشنبه](/files/fa/news/1403/11/27/634985_265.jpg)
به گزارش می متالز، در این جلسه بعد از بحث و تبادل نظر اعضا پیرامون آموزش های HSE، مقرر گردید ضمن تقویت و بازنگری اعضای کمیته مشترک بین مدیریت های آموزش و HSE و تهیه تقویم جلسات، ارائه راهکارهای اجرایی برای تقویت و افزایش اثربخشی دوره های آموزشی HSE با تمرکز بیشتر بر روی آموزش های پیمانکاران و ارسال صورت جلسه برای اعضا مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است در این جلسه استفاده از روش های نوین آموزشی، آموزش های استخراج شده از حوادث برای فرد حادثه دیده و کلیه افرادی که در سازمان فعالیت مشابهی دارند و آموزش های مبتنی بر ارزیابی ریسک، نظارت بر محتوا، نحوه ارائه و استفاده از فیلم حوادث رخ داده در دوره های HSE و اجرای دوره های کوتاه مدت بصورت تخصصی برای مشاغل پیمانکاری و استخدامی های جدید در دستور کار قرار گرفت.