تاریخ: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۱:۵۶
بازدید: ۳۰۰
کد خبر: ۶۶۴۳۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
همزمان با سفر رییس جمهور به کرمان و یزد انجام می شود؛

افتتاح 30 طرح معدنی و صنایع معدنی با اشتغال 2 هزار نفری

می متالز - همزمان با سفر رییس جمهور کشورمان به استان های یزد و کرمان 30 طرح معدنی و صنایع معدنی به بهره برداری می رسد.
افتتاح 30 طرح معدنی و صنایع معدنی با اشتغال 2 هزار نفری

به گزارش می متالز، این طرح ها شرایط اشتغال مستقیم برای بیش از 2 هزار شغل به صورت مستقیم را فرآهم می کنند.

از این 30 طرح معدنی و صنایع معدنی،24 طرح مربوط به مجموعه شرکت های گل گهر است،‌ 4 طرح متعلق به شرکت ملی صنایع مس ایران و شرکت های فولاد بافت و چادرملو نیز هر کدام، یک طرح آماده افتتاح دارند.

مجموع این طرح ها بیش از 2 هزار شغل مستقیم ایجاد می کنند که به ترتیب 1270 نفر متعلق به شرکت های گل گهر، 200 شغل مربوط به کارخانه های احیای مستقیم فولاد بافت در استان یزد، 200 شغل مربوط به طرح های شرکت مس و 250 نفر نیز متعلق به احیای مستقیم شرکت چادرملو است.

بخش ریالی سرمایه گذاری انجام گرفته در این پروژه ها بیش از 12500 هزار میلیارد تومان و بخش ارزی بالغ بر 537 میلیون یورو برآورد می شود.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم