به گزارش می متالز، متوسط شاخص بهای مصرفکننده چین تا پایان ۱۲ ماه منتهی به اکتبر با ۸/ ۰ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه منتهی به ماه قبل از آن به ۸/ ۳ درصد رسید. با وجود کاهش رشد اقتصادی و افزایش روند تورم در چین، بانک مرکزی این کشور هنوز در مقایسه با بسیاری از همتایان خود در سایر نقاط جهان سیاست محرک گستردهای را اتخاذ نکرده است. لری هو، کارشناس مسائل چین در موسسه گ مک کوایر سکیوریتیز گفت: روند افزایش نرخ تورم بیش از همه مربوط به مشکلات ایجاد شده در بخش عرضه بوده اما سیاستگذار بیشتر روی طرف تقاضا متمرکز شده است و به نظر میرسد با توجه بهوجود تورم منفی در بخش صنعتی و جنگ تجاری با آمریکا، باید شاهد افزایش بیش از پیش قیمتها باشیم. در بین بخشهای مختلف، قیمت گوشت خوک با ۴/ ۱۰۱ درصد رشد، بیشترین نقش را در افزایش تورم داشته است. قیمتهای موادغذایی بهصورت میانگین نیز ۵/ ۱۵ درصد نسبت به اکتبر سال قبل افزایش پیدا کردهاند.