به گزارش می متالز، احسان باقر خانی در جلسه کمیته کارشناسی تنظیم بازار با بیان این مطلب تاکید کرد: چند آیتم دیگر از جمله نرخ غذا در هتل ها و رستوران های سنتی سطح شهرکه معمولا از طریق اداره میراث فرهنگی قیمت گذاری می شود و تابع قیمت گذاری صنفی و سازمان حمایت نیست، باعث شده که نسبت به چلوکبابی های سطح شهر از قیمت بالاتری برخوردارباشد؛ بنابراین قیمت های مصوب را تحت شعاع قرار داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اگر بتوانیم مرزبندی جدیدی را بین قیمت های هتل ها،رستوران ها و مراکز اقامتی با قیمت در چلوکبابی ها ایجاد کنیم و معیار سنجش برای افزایش تورم نیز محاسبه برای مرکز آمار ایران هر دو مورد در نظر گرفته شود؛ قطعا نرخ تورم بازهم کاهش می یابد و استان کرمانشاه به جایگاه حقیقی خود باز می گردد.
گفتنی است که جلسه کمیته تنظیم بازار استان با حضور باباخانی «مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه»،احسان باقر خانی «معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت خارجی سازمان صمت استان کرمانشاه»،نمایندگانی از اداره کل میراث فرهنگی،سازمان آرامستان ها،بازرسی اتاق اصناف، شهرداری کرمانشاه در سالن جلسات دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد.