تاریخ: ۲۳ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۳:۴۵
بازدید: ۱۸۸
کد خبر: ۸۲۷۱۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تشکیل کمیته تعیین تکلیف خودروهای در گمرک

می متالز - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور از ارائه پیشنهاد تشکیل کمیته ویژه تعیین تکلیف خودروهای بلاتکلیف در گمرکات از سوی وزیر کشور به رییس جمهوری خبر داد.
تشکیل کمیته تعیین تکلیف خودروهای در گمرک

به گزارش می متالز، بابک دین پرست اظهار داشت: بر اساس بررسی های اولیه میدانی وزارت کشور و گزارش تکمیلی وزارت امور اقتصادی و دارایی، هم اکنون حداقل تعداد 5108 دستگاه خودرو به دلایل مختلف در سطح تعدادی از گمرکات کشور بلاتکلیف مانده اند که به دلیل شرایط اقلیمی و آب و هوایی خاص برخی از استان ها در حال استهلاک شدید و کاهش قیمت هستند.
وی افزود: به منظور تعیین تکلیف قانونی خودروهای مذکور، پیشنهاد تشکیل "کمیته ویژه ای با مسوولیت معاون اقتصادی رییس جمهوری و عضویت دستگاه های ذی ربط "، از سوی وزیر کشور به حضور رییس جمهوری ارائه شد تا با اتخاذ تدابیر ملی و تمهیدات لازم ظرف مدت یک ماه نسبت به تعیین تکلیف خودروهای موصوف اقدام شود.
دین پرست همچنین گفت: رییس جمهوری ضمن موافقت با پیشنهاد وزیر کشور، موضوع را جهت اقدام فوری به معاون اقتصادی‌ رییس جمهوری ابلاغ کردند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم