تاریخ: ۲۳ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۶:۰۴
بازدید: ۲۹۵
کد خبر: ۸۲۷۴۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

کارخانه طلای هیرد نهبندان مهر ۹۹ افتتاح می‌شود

می متالز - رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه معدن هیرد ۴ آنومالی دارد که اکنون در آنومالی ۳، کارخانه فرآوری احداث می‌شود، گفت: براساس پیش‌بینی‌ها، کارخانه طلای هیرد مهر سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
کارخانه طلای هیرد نهبندان مهر ۹۹ افتتاح می‌شود

به گزارش می متالز، خداداد غریب‌پور در نشست «بررسی وضعیت تجهیز معدن طلای هیرد» اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده، با سرعت عمل سرمایه‌گذار، روند احداث کارخانه، طی ۱۵ ماه و زودتر از برنامه پیش‌بینی شده به اتمام می‌رسد. وی یادآور شد: پیشتر قرار بود کارخانه فرآوری این معدن ۲ ساله و در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد. رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه تجهیزات کارخانه تا اسفند امسال وارد و نصب تجهیزات در خرداد ۹۹ انجام می‌شود، گفت: اکتشافات تکمیلی این معدن در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود ذخایر قابل توجهی در این معدن به دست آید.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم