تاریخ: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۵۶
بازدید: ۲۵۸
کد خبر: ۸۷۶۰۲
سرویس خبر : انرژی

سقوط تولید نفت لیبی هنوز ادامه دارد

می متالز - شرکت ملی نفت لیبی (ان‌اوسی) اعلام کرد که تولید نفت این کشور به ۱۲۰ هزار و ۵۶۸ بشکه در روز رسید.
سقوط تولید نفت لیبی هنوز ادامه دارد

به گزارش می متالز، شرکت ملی نفت لیبی (ان‌اوسی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که تولید نفت این کشور در ۲۸ فوریه (جمعه، نهم اسفندماه) به روزانه ۱۲۰ هزار و ۵۶۸ بشکه رسید.

در این بیانیه زیان ناشی از محاصره تأسیسات نفتی این کشور بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برآورد شده‌ است.

در پی محاصره چند پایانه بزرگ نفتی در شرق لیبی و میدان‌های نفتی جنوب این کشور توسط نیروهای مسلح وفادار به خلیفه حفتر، رهبر شورشیان شرق لیبی در ۱۸ ژانویه، اقتصاد این کشور دچار بحران شده است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم