به گزارش می متالز، محمد عباسی اعلام کرد: آموزشهای لازم به صنوف و بازاریان با هدف ارتقای آگاهی این قشر در مورد این بیماری داده شده است.
وی افزود: اماکن صنفی استان به ویژه صنوف فعال در زمینه تهیه و توزیع مواد غذایی به صورت مستمر با همکاری نهادها و دستگاه های مربوطه، توسط متصدیان واحدهای صنفی ضد عفونی و گندزدایی می شوند.
عباسی اظهار کرد: جلسات توجیهی برای کلیه روسای اتحادیه های صنفی مخصوصا صنوف مشمول ماده 13 قانون نظام صنفی شامل: میوه فروشان، نانوایان، خواروبار و لبنیات، آرایشگران و اغذیه و رستوران داران با نصب بنرهای اطلاع رسانی و آگاه سازی در خصوص مقابله و پیشگیری بیماری کرونا در سطح بازار و واحدهای صنفی انجام شده است.
وی اظهار کرد: واحدهای صنفی فعال در توزیع لوازم بهداشتی برای توزیع ماسک و مایع ضدعفونی دست با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان آمادگی خود را برا کمک به عرضه این محصولات به مصرف کندگان اعلام کردند.