تاریخ: ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۵۵
بازدید: ۲۹۵
کد خبر: ۹۳۸۱۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد:

هدایت حجم وسیعی از نقدینگی به سوی بورس

می متالز - مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر گفت: در کنار رشد نقدینگی عمومی در اقتصاد کشور در یک سال گذشته حجم وسیعی از نقدینگی به سوی بازار سهام سوق داده شده اند.
هدایت حجم وسیعی از نقدینگی به سوی بورس

به گزارش می متالز، حسین بوستانی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر، درخصوص روند صعودی شاخص در سال گذشته اظهار کرد: بدون شک بازار سهام در سال گذشته از عوامل متعددی تاثیر گرفته است. شاید مهمترین عامل در شکل گیری صعود شاخص را بتوان جریان قوی و قدرتمند ورود نقدینگی به بازار سرمایه دانست.

وی افزود: در کنار رشد نقدینگی عمومی در اقتصاد کشور در یک سال گذشته حجم وسیعی از نقدینگی به سوی بازار سهام سوق داده شده اند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد:در شرایطی که سهام آزاد شناور شرکت‌های پذیرفته شده در بورس تغییر معنی‌داری را تجربه نکرده و شاهد عرضه‌های کلان شرکت‌های تازه پذیرش شده در بازار سرمایه در این بازه زمانی نبودیم مطابق قانون عرضه و تقاضا شاهد تورم قیمت و حرکت آن به سمت بالا هستیم.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم