تاریخ: ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۱۶
بازدید: ۲۸۳
کد خبر: ۹۵۱۵۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران خبر داد:

تعطیلی همه نمایشگاه ها تا نیمه دوم خرداد

می متالز - مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران اعلام کرد: همه عناوین نمایشگاهی کشور تا نیمه دوم خرداد تعطیل خواهند بود.
تعطیلی همه نمایشگاه ها تا نیمه دوم خرداد

به گزارش می متالز، بهمن حسین زاده افزود: برگزاری نمایشگاه تا پایان ماه مبارک رمضان نیز مشمول همین تعطیلی است.

ریئس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران اضافه کرد؛ شرکت نمایشگاه های بین المللی همسو با مسوولیت اجتماعی خود، در راه اندازی نقاهتگاهی برای افرادی که از بیماری کرونا بهبود پیدا یافته اند، مشارکت داشته که خوشبختانه تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته و امیدوار هستیم مورد استفاده هم قرار نگیرد.

حسین زاده تصریح کرد: همزمان با ورود کرونا به کشور برگزاری چندین نمایشگاه به تعویق افتاد ولی تقویم نمایشگاهی ما طوری طراحی شده است که هیچ نمایشگاهی لغو نشود؛ با این حال برنامه ریزی شده حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان و دهه دوم خرداد نمایشگاهی برگزار نشود.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم