تاریخ: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۵۴
بازدید: ۳۷۶
کد خبر: ۹۶۴۷۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
حجم معاملات ۲۹۹ تن سنگین شد:

عملکرد "شفن" روی خط نوسان ضعیف

می متالز - نرخ پایه عرضه این محصول با کاهش یک درصدی در مقایسه با هفته معاملاتی گذشته به ۴۹ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال و ارزش معامله اسید استیک به ۱۴ میلیارد و ۹۴۴ میلیون ریال رسید.
عملکرد "شفن" روی خط نوسان ضعیف

به گزارش می متالز، شرکت پتروشیمی فن آوران که در حال حاضر محصول اسیداستیک خود را در بورس کالا عرضه می‌کند، در هفته گذشته ۱.۱۰۴ تن از این محصول را در بورس کالا عرضه کرد که با حجم معامله ۲۹۹ تنی مشتریان روبرو شد که نسبت به هفته منتهی به ۱۳ فروردین ماه، با افزایش ۱۸۴ تنی در میزان فروش همراه بود.

نرخ پایه عرضه این محصول با کاهش یک درصدی در مقایسه با هفته معاملاتی گذشته به ۴۹ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال و ارزش معامله اسید استیک به ۱۴ میلیارد و ۹۴۴ میلیون ریال رسید.

در جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار ماه‌های اخیر قیمت اسیداستیک این شرکت ارائه شده است.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم