صفحه نخست

مجله

کتاب

مقاله

رویدادها

آهن و فولاد

فلزات غیرآهنی

معادن و مواد معدنی

پیمانکاران

زمین شناسی

محیط زیست

قراضه و بازیافت

خودرو و قطعه سازی

متالورژی و مواد

سیم و کابل

اقتصاد و تجارت

انرژی

حمل و نقل و زیرساخت

مسکن و ساختمان

صنایع کوچک

علوم، فناوری و ارتباطات

اجتماعی

رسانه

صفحات داخلی

تاریخ: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۴۳
کد خبر: ۲۰۲۰۱۲

شناسایی ۱۳ مغازه ضایعاتی در فردیس که اموال مسروقه می‌فروختند

‌می‌متالز - فرمانده انتظامی شهرستان فردیس گفت: طی اجرای طرح ذولفقار ۴ از ۱۳ مغازه ضایعاتی بازدید به عمل آمده و در بازرسی از آن‌ها ۳۰ کیلو گرم کابل برق، ۲۰ کیلوگرم آهن آلات و ۴ حلقه رینگ اسپرت مسروقه کشف شد.

به گزارش می‌متالز، کامران ملکی گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و افزایش احساس امنیت شهروندان، طرح ذولفقار ۴ در سطح شهرستان فردیس به اجرا گذاشته شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس بیان کرد: در این طرح که با مشارکت کلانتری و پلیس‌های تخصصی اجرا شد، مأموران موفق به شناسایی و دستگیری ۱۰ سارق شده و کشف ۶۲ فقره انواع سرقت شدند.

این فرمانده انتظامی ادامه داد: همچنین در این طرح از ۱۳ مغازه ضایعاتی بازدید به عمل آمده و در بازرسی از آن‌ها ۳۰ کیلو گرم کابل برق، ۲۰ کیلوگرم آهن آلات و ۴ حلقه رینگ اسپرت مسروقه کشف شد.

ملکی در پایان ضمن تشکر از همکاری مردم با پلیس از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات خود در رابطه مسائل انتظامی را با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند.

منبع: خبرگزاری فارس